Lună: septembrie 2017

GPeC îți recomandă să nu ratezi Retail Arena 25-26 Octombrie – un eveniment despre regândirea retailului tradițional

Partenerii noștri de la Wall-Street.ro au pus la cale un nou eveniment marca Retail Arena pe 25-26 Octombrie 2017. În acest an aflat la a 5-a ediție, evenimentul reunește unii dintre cei mai mari retaileri din România în 2 zile de conferință, dezbateri și analiză a peisajului de retail autohton. De pe lista de speakeri de la Retail Arena 25-26 Octombrie îi reamintim pe Iulian Stanciu (CEO eMag.ro), Cornel Morcov (Chief Commercial Officer FAN Courier), Alex Bratu (Country Manager JYSK), Marian Alecsiu (Co-Fondator F64), Guido Jansen (specialist conversii), Valer Hancas (Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland Romania) sau Feliciu Paraschiv (proprietarul Paco Supermarkets), dar și oficiali ai unor companii de renume precum FAN Courier, DPD, Crowe Horwath, Vivo, Iqos sau CustomSoft.

Citește articolul...

Piața globală de e-commerce are o valoare de 1,85 trilioane USD, DHL se extinde, Mastercard și Swarovski pășesc în VR

Piața de e-commerce la nivel global înseamnă 1.85 trilioane USD în 2017 Raportul publicat de către E-Commerce Foundation arată că piața de e-commerce la nivel internațional va atinge pragul de 1,85 trilioane USD în 2017, în creștere cu 17% față de anul trecut. Din întrega piață, Asia “deține/înseamnă” 50%. China este pe primul loc la nivel mondial în e-commerce-ul B2C, cu un turnover de 681 miliarde USD; SUA – 438 miliarde USD; Marea Britanie – 196 miliarde USD. Conform raportului, cele mai importante creșteri pe 2017 sunt înregistrate de Australia și Turcia cu 40%, respectiv 31% rată de creștere.

Citește articolul...

STUDIU: Piața de E-Commerce la nivel global înseamnă 1.85 trilioane USD în 2017, din care Asia face 50%

Raportul publicat astăzi, 27 septembrie 2017, de către E-Commerce Foundation arată că piața de e-commerce la nivel internațional va atinge pragul de 1,85 trilioane USD în 2017, în creștere cu 17% față de anul trecut. Din întrega piață, Asia „deține/înseamnă” 50%.

Citește articolul...

[Ultimele zile] Participa si tu la Gomag Virtual Summit in 26-28 septembrie

Săptămâna începe cu vești bune. Mai avem câteva ore până când începe Gomag Virtual Summit 26-28 Septembrie și tu mai ai câteva ore pentru a te inregistra la primul summit 100% online din Romania, Gomag Virtual Summit. Daca vrei sa inveti informatii valoroase de la oameni care stiu pe bune cu ce se mananca eCommerce-ul in Romania, inscrie-te acum la eveniment! Evenimentul este organizat de echipa din spatele platformei eCommerce Gomag si se va desfasura in perioada 26-28 septembrie, reunind peste 35 de speakeri cu ani buni de experienta in spate. Participarea la summit este complet gratuita iar inregistrarea iti asigura acces exclusiv la inregistrari si materiale de lucru, chiar si dupa eveniment.

Citește articolul...

Start la înscrieri la GPeC Summit, avantajele Instagram, reduceri pe ritmuri muzicale

GPeC Summit – 14-15 Noiembrie 2017: start la înscrieri! Pe 14 și 15 noiembrie, te așteptăm în București la o ediție epică a #GPeCSUMMIT, powered by FAN Courier! Neil Patel, Amy Harrison și Oli Gardner sunt primele 3 nume pe care le anunțăm de pe afișul Evenimentului Anului în E-Commerce! Vei avea parte de două zile de Conferință E-Commerce & Marketing Online Premium, cu speakeri care sunt capul de afiș al marilor evenimente de profil internaționale. Continuăm tradiția începută anul trecut cu Bryan Eisenberg, iar pe 15 noiembrie îți readucem GPeC Special Day – un eveniment exclusivist în cadrul căruia doar 4 speakeri internaționali de excepție vor urca pe scenă, iar tu te vei bucura de o zi întreagă de conținut e-commerce premium, fără speech-uri advertoriale.

Citește articolul...