Lună: septembrie 2023

Oportunitati de extindere dincolo de frontiere cu CloudCart

(Postare Partener) Industria de eCommerce continuă să crească din ce în ce mai mult în fiecare an datorită procesului continuu de expansiune a comerțului online. În Europa, comerțul electronic internațional a atins 179,4 miliarde de euro în 2022, cu o creștere de 4,8% față de anul anterior, în timp ce totalul vânzărilor online în Europa a atins un record de 105,5 miliarde de euro, înregistrând  o creștere de 5,5% comparativ cu 2021.

Citește articolul...

EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech (25 – 26 octombrie) – Invitație pentru buyerii din eCommerce

(Eveniment partener) EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech, târgul profesional dedicat tehnologiei, echipamentelor și serviciilor pentru retail, eCommerce și industria FMCG, ce va avea loc în perioada 25 – 26 octombrie 2023, la Combinatul Fondului Plastic, sala Senat, din București, invită buyerii din eCommerce să descopere ultimele noutăți și inovații din domeniu.

Citește articolul...

Experți din 6 țări se reunesc la eCommerce Annual Summit 2023

Pe 4 octombrie, unii dintre cei mai experimentați specialiști bulgari și internaționali în domeniul marketingului digital, al publicității, comerțului electronic și tehnologiei vor prezenta cele mai actuale informații precum și tendințe în business-ul digital. Speakeri din 6 țări – Bulgaria, Serbia, România, Grecia, Cehia și Slovacia vor fi prezenți la eCommerce Annual Summit.

Citește articolul...

SEO Vibes: combinația perfectă de know-how și networking la nivel internațional

Totul a început de la două idei simple, dar importante: de câțiva ani deja, regiunea CEE a crescut în mod rapid în ceea ce privește industria de SEO, devenind una dintre cele mai atractive piețe. Deci, de ce să nu profităm de această oportunitate? În al doilea rând, care este cel mai bun mod de a stimula dezvoltarea afacerilor în aceste zone? Întotdeauna este despre conexiunea dintre oameni, schimbul de idei, networking-ul, căutarea unor noi parteneriate. Și iată! Este exact descrierea perfectă a unei conferințe!

Citește articolul...

GPeC SUMMIT 30-31 Octombrie: Dan Ariely și Mark Schaefer vin la Evenimentul Anului în E-Commerce & Digital Marketing

Cu o tradiție de 18 ani, GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din România și Europa de Sud-Est. Acesta se va desfășura în București pe 30-31 octombrie și reunește 5 speakeri internaționali de calibru: Dan Ariely, Mark Schaefer, Martin Greif, Ayat Shukairy și Sam Tomlinson. Acestora li se vor alătura unii din cei mai buni specialiști români din domeniu. Înscrierile la eveniment se fac pe www.GPeC.ro, iar prețul unui bilet de acces pornește de la 89 EUR + TVA/persoană prin oferta Early Bird, valabilă până pe 15 septembrie.

Citește articolul...