Ne vedem pe 29 august [STOP]

Adăugat de pe 24 August 2011, 2 comentarii

Astept cu nerabdare ziua de luni cand fug spre Bran la Scoala de Vara [STOP] Ma bucur nespus de mult ca GPeC a reusit sa atraga mai multi participanti decat si-a propus pentru o premiera in comertul electronic romanesc [STOP] Aproape o saptamana de traininguri, cu specialisti numai unul si unul: Norbert Simionescu (Google), Florin Ghinda (Institutul Roman de Training), Ionut Munteanu (Republik), Liviu Taloi (SiteAudit), Cristian Manafu (Evensys), Dorin Boerescu (2Parale) Bogdan Manolea (Legi-Internet), Mugur Frunzetti (Floria), Zoltan Somodi (Matrix Business Consulting) [STOP] O saptamana de dialog deschis, de socializare, de activitati nebunesti (si nu exagerez) cu oamenii de online [STOP] GPeC [STOP] De 6 ani facem [STOP]

Andrei Radu

Fully booked la Scoala de Vara GPeC

Adăugat de pe 22 August 2011, 0 comentarii

Mai mult de 20 de persoane vor ocupa intreaga Pensiune Alisa din Bran in perioada 29 august – 3 septembrie 2011 pentru singura Scoala de Vara din comertul electronic romanesc. De azi intr-o saptamana, la aceasta ora respiram deja aer de munte si ne pregatim de super cursuri si de fun pe masura.

Desi am anuntat ca te poti inscrie pana pe 25 august, ne pare rau sa te anuntam ca de azi nu mai sunt camere disponibile. Sorry.

Acestea fiind spuse, trainerii isi pregatesc suportul de curs, eu ma ocup de organizare si tot eu imi provoc participantii la un mic brain storming session (primiti si mail :)) referitor la ce vreti sa aflati de la speakeri in ce priveste temele dezbatute… Adica ce intrebari/probleme ati vrea sa discutam, punctual pentru afacerea voastra. Scopul este sa raspundem exact la ce va intereseaza.

Mailul il stiti: andrei.radu@linkmagazine.ro.

Abia astept sa ne vedem!

Andrei

Miscam lucrurile. Impreuna.

Adăugat de pe 2 August 2011, 1 comentariu

Razvan Badu, Cartuse-Imprimante.net – comentariu preluat mot-a-mot de pe Facebook: “Parerea mea este ca, odata ce participi ca magazin la GPeC si la Scoala de Vara, nu angajezi o firma si mai multe deodata de la care primesti recomandari de baza. As putea zice ca pentru noi www.facebook.com am reusit, in urma recomandarilor lor, sa crestem rata de conversie de la 1 % la 3,5 %. Cred ca asta zice tot….”

De ce ma bucur? Pentru ca GPeC si-a atins scopul prin actiunile pe care le face. Pentru ca exact ce am promis, se intampla – respectiv cresterea calitatii magazinelor online. Pentru ca facem si nu vorbim vorbe ca altii.

De saptamana trecuta, am pornit inscrierile pentru singura saptamana de traininguri intensive in comertul electronic romanesc – Scoala de Vara GPeC. Google va sta la masa cu tine, Institutul Roman de Training la fel, nu mai vorbesc de toti ceilalti care, in mod constant, scriu, ofera cifre, dau consultanta si isi impartasesc experienta cu tine. Iar in urma Scolii de Vara, businessul tau va creste.

Ai la dispozitie foarte putin timp daca vrei sa fii alaturi de noi. Mai sunt doar cateva camere disponibile, iar asta la mai putin de o saptamana de cand am lansat inscrierile.

Vezi agenda si, doar daca tu crezi ca merita, inscrie-te pentru o saptamana de comert electronic pe paine si fun cu cei mai misto oameni din online.

Eu, unul, va astept alaturi de ceilalti participanti deja confirmati.

Andrei Radu