Lună: mai 2023

Start la înscrieri pentru GPeC Republica Moldova, 22 Iunie 2023

Pe 22 iunie are loc prima ediție GPeC în Chișinău, Republica Moldova. Cu o tradiție de 18 ani în România, GPeC este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din regiune care acum face pasul în afara granițelor țării cu o primă ediție în Republica Moldova. 5 speakeri internaționali de top sunt deja anunțați, iar înscrierile sunt în desfășurare pe site-ul GPeC, prețul biletelor pornind de la doar 79 EUR/persoană. 

Citește articolul...

GPeC SUMMIT – 22-23 Mai 2023, ediția de majorat

Din culise și până la Aria TNB, ziua de 22 Mai a fost dedicată celui mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din Europa Centrală și de Est, respectiv prima Conferință GPeC a anului 2023. De la newbies, specialiști, antreprenori și gurus în marketing online, cu toții și-au găsit locul în mijlocul Comunității Digital, la ceas de sărbătoare, în cadrul GPeC SUMMIT, care și-a petrecut majoratul în inima Bucureștiului. Vă lăsăm mai jos ideile principale și momentele cele mai importante ale zilei de 22 Mai.

Citește articolul...

Analiza Limitless Agency: 75% dintre retailerii online vor să-și extindă gamele de produse

Pe fondul inflației ridicate, 75% dintre retailerii online din România au ca obiectiv principal de business extinderea gamelor de produse, pentru a răspunde nevoilor consumatorilor, pentru a satisface dorința pentru diversitate a clienților și pentru a crește vânzările, potrivit unei analize realizate de Limitless Agency, una dintre cele mai mari agenții de marketing digital de pe piața locală. $1000 loan installment

Citește articolul...

GPeC SUMMIT 22-23 Mai: Tot ce e important în E-Commerce și Digital Marketing de la cei mai buni specialiști internaționali și români

Pe 22 și 23 Mai are loc GPeC SUMMIT – cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din CEE – care se va desfășura cu prezență fizică, în București. Ediția marchează 18 ani de tradiție GPeC și reunește 5 speakeri internaționali de top, alături de 24 de specialiști din România. Înscrierile se pot face online pe site-ul GPeC.ro, secțiunea GPeC SUMMIT Mai, până pe 18 Mai, iar prețurile biletelor de acces pornesc de la 109 EUR + TVA/persoană.

Citește articolul...

Serviciul de inițiere de plată online cont la cont prin Open Banking – ce este și cum îl alegi?

Plata online cont la cont se bazeaza pe tehnologia Open Banking și își face loc pas cu pas în pagina de check-out ca cea mai sigură opțiune de plată online ce poate fi recomandată cumpărătorilor. Pentru că, ce poate fi mai sigur și de încredere decât un transfer bancar digitalizat în care banii au o destinație directă – contul comerciantului – și scurtă, din 2-3 click-uri sau mobile finger taps? (Guestpost: Smart Fintech)

Citește articolul...