Lună: noiembrie 2021

ePlan – Despre venture capital și programe de investiții pentru companiile de tehnologie

Bogdan Axinia, Managing Director eMAG Venture a fost invitatul lui Andrei Radu (CEO GPeC) în această ediție a emisiunii ePlan by Știrile ProTV. El a vorbit pe larg despre ce înseamnă venture capital și ce programe de investiții există pentru companiile de tehnologie.

Citește articolul...

GPeC LIVE: Greșeli frecvente în campaniile de Performance Media

În data de 25 Noiembrie l-am avut invitat la GPeC LIVE pe Cătălin Macovei, Managing Partner MOLOSO. Andrei Radu, gazda webinarului, a vorbit cu el despre provocările magazinelor online în gestionarea campaniilor de performance marketing și alegerea produselor pentru care merită să faci campanii de marketing.

Citește articolul...

ePlan – Freshful by eMAG: Cea mai nouă platformă de livrare online pentru produse alimentare proaspete din România

Freshful este cel mai nou proiect dezvoltat de eMAG, o platformă de livrare online din stoc propriu pentru produse alimentare și de uz casnic. Andrei Popescu, General Manager Freshful, a vorbit în cadrul emisiunii ePlan by Știrile ProTV despre lansarea proiectului și despre piața de comerț online cu produse alimentare.

Citește articolul...

GPeC LIVE: Importanța serviciilor digitale în 2021 și cum au accelerat acestea economia digitală

În calitate de Chief Consumer Officer pentru Orange România, Pierre-Etienne Cizeron a fost invitatul webinarului GPeC LIVE susținut de Raluca Radu (Founder MTH Digital). Subiectul acestei ediții a fost digitalizarea și importanța serviciilor digitale în contextul pandemiei.

Citește articolul...