Lună: februarie 2024

SEO FOR ECOMMERCE (Non-)Trends & Best Practices

Salut, sunt Ana-Maria Constantinescu, contribuitoare pe blogul GPeC, loans for bad credit. și am avut recent placerea de a participa la Școala de Iarnă GPeC. În cadrul acestei experiențe, am avut oportunitatea să învăț multe lucruri interesante din prezentarea lui Steffen Heringhaus, CEO al agenției five elements digital. În continuare, îți ofer un rezumat al celor mai importante aspecte pe care le-am învățat în timpul prezentării.

Citește articolul...

Maturizarea Utilizatorului Online: Un Cumpărător Mai Conștient, Mai Sofisticat

În era digitală în continuă expansiune, comportamentul de cumpărare al românilor în mediul online se diversifică, iar recent lansatul Consumer Report – compendiul de date publicat de Starcom Romania – oferă și în această nouă ediție, o perspectivă amplă asupra preferințelor și obiceiurilor acestora, inclusiv în ceea ce privește peisajul E-commerce în România.

Citește articolul...

Balkan E-Commerce Summit 2024 – hub-ul de informatii & networking pentru crossborder in Regiune

Aflat la a doua ediție, evenimentul regional Balkan E-Commerce Summit va avea loc pe 4 și 5 aprilie 2024, la Sofia, de data această într-o locație mai generoasă – Arena Sofia, Bulgaria –  anunțând participări importante ale reprezentanților industriilor de e-commerce din regiune, 150 de expozanți, oportunități de networking regional și informații interesante în ceea ce privește extinderea cross-border (in special in ceea ce priveste pietele regionale non-UE (Albania, Macedonia de Nord, Bosnia & Hertegovina, Muntenegru), precum și un ghid util celor ce vor să își diversifice piețele de vânzare.

Citește articolul...