Lună: aprilie 2015

Știrile săptămânii: 4 ani de TRUSTED, gata înscrierile la GPeC, cum știi că ai un magazin online, telemea pe net

Iată cele mai importante 5 știri din comerțul electronic din ultimele 7 zile. Dacă ați găsit zilele acestea alte informații care merită distribuite, trimiteți-ne un email la adresa echipa@gpec.ro sau lăsați un comentariu la finalul articolului. Vă mulțumim!

Citește articolul...

Ultimele zile de inscrieri la GPeC Summit – cel mai important eveniment de e-commerce din Romania!

Pe 11-12-13 mai 2015 se desfasoara, la Bucuresti, GPeC Summit – cel mai important eveniment de e-commerce din Romania, avandu-l ca invitat special pe geniul in marketing online, Neil Patel. Pe langa Neil Patel, evenimentul are un line-up exceptional de speakeri internationali – experti cu o vasta experienta in e-commerce si invitati la cele mai importante conferinte de profil din lume: Chris Goward (CEO WiderFunnel), Craig Sullivan (Conversion Optimization Expert), Ivan Mazour (CEO Ometria), Matthew Woodward (SEO & Affiliate Marketing Expert), Simo Ahava (Senior Data Advocate Reaktor), Yauhen Khutarniuk (Head of SEO Link-Assistant), Matt Komorowski (Head of Sales PayPal CEE). Pe 11-12-13 Mai, Bucurestiul devine capitala comertului electronic din Romania in cadrul GPeC Summit, eveniment care celebreaza 10 ani de existenta GPeC (Gala Premiilor eCommerce). Ziua de 11 Mai 2015 este dedicata Conferintei GPeC – „plina de keynote speeches si panel-uri de dezbatere, axate pe subiectele HOT pentru magazinele online

Citește articolul...

Rares Banescu, Retargeting: In primele 3 luni de zile aducem un plus de 25%-30% in vanzarile magazinelor online

Echipa GPeC a stat de vorba cu Rares Banescu, fondatorul aplicatiei Retargeting si unul dintre tinerii antreprenori remarcati in mediul online romanesc. Cu o experienta de peste 8 ani in domeniul Marketing-ului Online, cu precadere in E-mail Management, in 2013 a luat decizia de a lansa Retargeting, un tool unic pe piata internationala care ajuta magazinele online sa comunice personalizat cu clientii. De cand a lansat softul, Rares a generat prin intermediul lui, pentru companiile cu care lucreaza, vanzari suplimentare de peste 2 milioane de euro.

Citește articolul...