Lună: aprilie 2015

Știrile săptămânii: 4 ani de TRUSTED, gata înscrierile la GPeC, cum știi că ai un magazin online, telemea pe net

Iată cele mai importante 5 știri din comerțul electronic din ultimele 7 zile. Dacă ați găsit zilele acestea alte informații care merită distribuite, trimiteți-ne un email la adresa echipa@gpec.ro sau lăsați un comentariu la finalul articolului. Vă mulțumim!

Citește articolul...

Ultimele zile de inscrieri la GPeC Summit – cel mai important eveniment de e-commerce din Romania!

Pe 11-12-13 mai 2015 se desfasoara, la Bucuresti, GPeC Summit – cel mai important eveniment de e-commerce din Romania, avandu-l ca invitat special pe geniul in marketing online, Neil Patel. Pe langa Neil Patel, evenimentul are un line-up exceptional de speakeri internationali – experti cu o vasta experienta in e-commerce si invitati la cele mai importante conferinte de profil din lume: Chris Goward (CEO WiderFunnel), Craig Sullivan (Conversion Optimization Expert), Ivan Mazour (CEO Ometria), Matthew Woodward (SEO & Affiliate Marketing Expert), Simo Ahava (Senior Data Advocate Reaktor), Yauhen Khutarniuk (Head of SEO Link-Assistant), Matt Komorowski (Head of Sales PayPal CEE). Pe 11-12-13 Mai, Bucurestiul devine capitala comertului electronic din Romania in cadrul GPeC Summit, eveniment care celebreaza 10 ani de existenta GPeC (Gala Premiilor eCommerce). Ziua de 11 Mai 2015 este dedicata Conferintei GPeC – „plina de keynote speeches si panel-uri de dezbatere, axate pe subiectele HOT pentru magazinele online

Citește articolul...

Rares Banescu, Retargeting: In primele 3 luni de zile aducem un plus de 25%-30% in vanzarile magazinelor online

Echipa GPeC a stat de vorba cu Rares Banescu, fondatorul aplicatiei Retargeting si unul dintre tinerii antreprenori remarcati in mediul online romanesc. Cu o experienta de peste 8 ani in domeniul Marketing-ului Online, cu precadere in E-mail Management, in 2013 a luat decizia de a lansa Retargeting, un tool unic pe piata internationala care ajuta magazinele online sa comunice personalizat cu clientii. De cand a lansat softul, Rares a generat prin intermediul lui, pentru companiile cu care lucreaza, vanzari suplimentare de peste 2 milioane de euro.

Citește articolul...

Ultimele ore de inscrieri in Competitia Magazinelor Online GPeC 2015!

Inscrierile la cea de a 10-a editie anuala a Competitiei Magazinelor Online GPeC se incheie astazi, 27 Aprilie 2015, ora 23:59 (ora Romaniei). AVON, DressBox, F64, Floria, Meli Melo, Noriel, Otter, Paravion, Plafar, Stilago, Tripsta, Tudor-Tailor, WatchShop sunt doar cateva din brand-urile cunoscute publicului larg, care au ales sa se inscrie in Competitia GPeC 2015. Intocmai ca in ultimii doi ani, lupta cea mai stransa se va da pe categoria „Fashion”, categorie cu cele mai multe inscrieri in competitie pana in acest moment si cu multe nume grele din domeniu. Peste 40% din magazinele inscrise la GPeC 2015 se afla cel putin la a doua participare in competitie, iar jumatate din acestea au deja la activ cel putin 3 participari anuale. Avem si un magazin online veteran, aflat anul acesta la a 6-a participare consecutiva! :) Nu uita: doar astazi pana la ora 23:59, iti mai poti inscrie magazinul online

Citește articolul...

Marti, 28 aprilie, suntem la conferinta „Branduri, campanii eficiente”

Pentru aceia dintre voi interesati de advertising, marketing, branding si eficienta in aceste domenii, ziua de 28 aprilie se anunta cel putin interesanta. GPeC va fi prezent la conferinta „Branduri, campanii eficiente„, un eveniment PR2Advertising.ro pe care ti-l recomandam si tie. Participarea la conferintele PR2Advertising.ro este gratuita. Evenimentul “Branduri, campanii eficiente” are loc in data de 28 aprilie 2015 (marti), intre orele 9.40 – 16.00, la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti (Bulevardul Ghencea nr. 134, vizavi de stadionul Steaua). Mai multe detalii pe website-ul evenimentului. Printre speakerii pe care ii veti putea intalni la conferinta se numara Teodora Juravle (Carrefour), Petrisor Obae (PaginadeMedia.ro), Ioana Mucenic (Pastel), Mugur Patrascu (iLeo), Adelina Oprea (AdelinaOprea.ro), Doru Panaitescu (Marketeer.ro), Ioana Lintoiu (AI PR!), Marius Nedelcu (World Class), Raluca Georgescu (GPeC).

Citește articolul...