Intalnirile Consultative GPeC 2014 s-au incheiat, urmeaza Scoala de Vara de Comert Electronic

La inceputul acestei saptamani, pe 14 iulie, au avut loc intalnirile dintre magazinele online inscrise in Competitia GPeC 2014 si membrii juriului. Scopul discutiilor a fost explicarea rapoartelor de jurizare rezultate in urma primei etape de evaluare si oferirea de sfaturi practice din partea auditorilor despre cum si ce pot face magazinele online pentru a-si creste afacerea.

La Intalnirile Consultative GPeC 2014 au participat aprox. 40 din cele 100 de magazine online inscrise in Competitie. Absolut toate s-au declarat extrem de incantate de discutiile purtate cu juriul, considerand Intalnirile foarte utile pentru afacerea lor. Magazinele online care nu au putut fi prezente la Intalniri, au ocazia sa adreseze intrebari juriului GPeC asupra raportului de evaluare. De asemenea, juratii carora programul nu le-a permis sa fie live la Intalniri, vor raspunde (prin e-mail) solicitarilor magazinelor.

Intalnirile_GPeC_2014

In urma primei etape de evaluare si a Intalnirilor Consultative GPeC, magazinele online au timp pana pe 30 septembrie sa implementeze recomandarile specialistilor si sa faca fine-tuning site-ului lor, in asa fel incat sa isi optimizeze afacerea.

Pana atunci, pregatim cea de a 4-a editie a Scolii de Vara GPeC – singura serie de cursuri intensive de comert electronic din Romania, care va avea loc ain perioada 27 august-1 septembrie 2014 la Family Hotel Arnica*** din Moeciu de Sus, jud. Brasov. Va asteapta 12 workshopuri x 90 minute fiecare pe subiectele de interes pentru orice afacere online + networking, consultanta, discutii 1 la 1 cu specialistii si distractie cu oamenii faini din online-ul romanesc!

Agenda completa si inscrierile la Scoala de Vara de Comert Electronic GPeC 2014 incep saptamana viitoare. Stay tuned!

Multe multumiri juriului GPeC 2014 pentru efortul depus in evaluarea magazinelor inscrise in Competitia GPeC 2014.

Aici puteti vedea toate fotografiile de la Intalnirile Consultative GPeC 2014.