„Oaierles”, inbound, drone, livrări în benzinării

Căutări la Emag.ro în dialect semi-românesc

emagUn infografic cu cele mai ciudate, dar și cele mai amuzante căutări, a fost dat publicității de către eMAG, astfel încât ”să ne râdem și noi”. Locul fruntaș la panoul de onoare îl ocupă ”ruter oaierles 3d”. De asemenea, oamenii vor să se joace ”cal of diuti gost” și ar vrea măcar un ”sidi cu jocuri” sau ”pochiemon”. Totuși, retailer-ul are și o serie de căutări serioase. Astfel, în top 3 al celor mai importante căutări de pe site sunt ”Samsung”, ”iPhone” și ”telefon”. Între gadget-uri și-au făcut loc și ”aspirator” și ”pampers”, pe pozițiile 9 și 10.

Citiți articolul la Playtech.ro și vedeți infograficele


Inbound-ul este tot mai discutat în România

beans-united-inbound-marketingStudiul HubSpot din acest an, realizat de Beans United, a inclus 4.500 de respondenți, iar pe baza concluziilor din raportul State of Inbound 2016, e mai evident ca niciodată că inbound-ul a cunoscut o creștere impresionantă. Acest lucru dovedește că tot mai multe companii sunt conștiente că obiceiurile consumatorilor s-au schimbat și sunt în continuă schimbare, iar singura soluție pentru a avea succes este să țină pasul cu această evoluție. Una dintre constatările studiului este: „doar 29% dintre oameni vor să vorbească cu un om de vânzări pentru a se informa, iar 62% preferă motoarele de căutare.”

Citiți mai mult despre rezultatele cercetării


Poșta franceză livrează cu drona

la-poste-franceDupă Amazon, Poșta franceză a anunțat că va începe livrarea coletelor cu ajutorul dronelor, după doi ani de testare a acestei proceduri. Pachetele vor fi transmise o dată pe săptămână, folosind un culoar aerian de 15 kilometri, din sud-estul țării. Posibilitatea livrării pachetelor cu ajutorul dispozitivului zburător fără pilot a stârnit adevărate pasiuni în mai multe țări, însă Poșta franceză susține că inițiativa sa reprezintă o premieră deoarece este „prima linie comercială regulată”.

Citește mai multe detalii


 

Walmart livrează în benzinării

walmart-magazinÎn cadrul campaniei menite să promoveze cumpărăturile alimentare online, Walmart a lansat două magazine de tip „Pickup and Fuel”/„Ridici și faci plinul” în Huntsville (Alabama) și Denver (Colorado). Noile magazine au 370 mp și oferă cumpărătorilor posibilitatea de a-și ridica alimentele cumpărate de la Walmart.com și de a-și alimenta automobilul în același timp.  Modelul este prezent și în Marea Britanie, unde Asda-Walmart s-a orientat în aceeași direcție.

Citiți mai multe detalii


 

Floria.ro deschide un depozit en-gros

FloriaGrupul Floria, care operează florăria online Floria.ro, divizia corporate şi reţeaua de florării Floria în Stradă, a deschis primul său depozit en-gros de flori, cu suprafaţa de 330 mp. Investiţia depăşeşte 100.000 euro şi urmează să fie recuperată în următorii 3 ani. De asemenea, Floria lansează şi un magazin online B2B dedicat floriştilor, pentru achiziţii de flori în regim en-gros. În depozit pot fi stocate peste 15.000 fire de flori şi 1500 plante.

Citiți mai multe detalii


 

Acestea sunt cele mai importante știri din comerțul electronic din ultimele 7 zile.
Dacă ați găsit zilele acestea alte informații care merită distribuite,
trimiteți-ne un email la adresa echipa (@) gpec.ro 
sau lăsați un comentariu mai jos.
Vă mulțumim!