Castiga o invitatie 3-day-pass la GPeC Summit, 11-12-13 Mai 2015, de la bloggerii parteneri

600x315Vrei să mergi la #GPeCsummit? Cum să nu vrei acest lucru dacă pe 11-12-13 Mai 2015 se întâlnesc experți internaționali în e-commerce si marketing online, la cel mai important eveniment de comerț electronic din Romania! Bloggerii parteneri GPeC vor să te ajute să ajungi la acest eveniment, așa că au organizat concursuri foarte atractive.

Lista concursurilor la care poti castiga o invitatie 3-day-pass!

Pentru a cîștiga una dintre cele două invitații pentru cele 3 zile la GPeC Summit, răspunde aici pe scurt la întrebarea următoare: care crezi că este tendința anului 2015 în e-commerce-ul românesc și de ce?

Și pentru că nu vreau să regreți că nu ai ajuns la eveniment, alături de organizatori, îți dăm posibilitatea de a câștiga două invitații. Trebuie să îmi spui într-un comentariu la acest post care crezi că este cea mai mare provocare a unui magazin online și de ce.

Ca că intrați în posesia invitațiilor trebuie să răspundeți aici la întrebările: ”Care este magazinul online care vă place cel mai mult și de ce?”.

Concursuri încheiate: 

  • Olivian.ro – Termen: joi, 9 aprilie (inclusiv)

Mecanismul concursului e cât se poate de simplu – lăsați un comentariu la acest articol de maxim 100 de cuvinte în care specificați de ce doriți să participați la GPeC.

Pentru ca am doua invitatii gratuite la eveniment, pentru toate cele 3 zile. Le dau doar in schimbul celor mai bune idei de crestere a ratei de conversie a unui magazin online aflat la inceput.

Pentru a participa, vă rog să scrieți în comentarii 3 surse din care vă informați pe unul din subiectele abordate de GPeC, și eventual de ce considerați relevantă sursa respectivă. Un câștigător îi voi alege prin tragere la sorți, iar pe cel de-al doilea subiectiv.

Posteaza intr-un comentariu aici motivele pentru care vrei sa participi la GPeC Summit 2015. Cu cat este mai interesant comentariul tau, cu atat ai mai multe sanse de castig.

Tot ce trebuie să faceți este să lăsați un comentariu aici în care să spuneți ce subiecte legate de e-commerce vreți să aprofundați la eveniment.

Premiul 1: Invitația norocoasă. Lasă un comentariu aici în care să treci în primele cinci cuvinte care îți vin în minte atunci când spui e-commerce.

Premiul 2: Invitația subiectivă. Te invit să postezi aici un comentariu de maxim 100 de cuvinte în care să mă convingi că îți dorești invitația.

Lasă un comentariu aici în care să spui care e cel mai relevant speaker pentru tine dintre invitații de la GPeC Summit.

Pentru a avea cât mai multe șanse de câștig, dați share la link-ul unic pe care îl veți primi în pagina de confirmare a participării și pe email. Cu cât mai mulți prieteni sau colegi se înscriu în concurs folosind link–ul tău, cu atât șansele tale de a câștiga cresc.

Ai deja bilet? Trimite acest articol unui prieten interesat de comerțul electronic!