Parteneriat strategic in comertul online intre Delazero si Spectrum Brands Romania

Compania românească Delazero încheie un parteneriat important cu Spectrum Brands, responsabil de aducerea brandurilor Remington și Russell Hobbs pe piața din România. În noua formulă, cei doi parteneri vor asigura gestionarea celor două magazine online, care existau deja pe piața de comerț electronic și erau deținute și gestionate de către Delazero, Remington și Russell Hobbs.

delazero-spectrum-brands-romania-logo-uri„Parteneriatul a fost incheiat in urma deciziei si propunerii grupului de a intra mai mult in zona de online si ca urmare a colaborarii pe care o aveam de cativa ani deja. Deciziile la nivel strategic se vor lua impreuna, iar la nivel operational ramanem noi. Desigur, daca este necesar, cu implicarea pertenerului. Directia am stabilit-o, in linii mari, suntem insa la inceput si, cu siguranta, lucrurile se vor consolida pe parcurs.  Suntem insa convinsi ca intregul proces va avea rezultatele asteptate si asteptam cu interes finalul de an pentru a masura aceste rezultate. Pana atunci, avem multe lucruri de facut”, a declarat pentru GPeC Carmen Grigore, Managing Partner la Delazero.

Remington este un magazin online existent din noiembrie 2009, premiat cu User’s Choice Award 2012 la GPeC – Gala Premiilor eCommerce din România în 2012. Russell Hobbs este un magazin online lansat în iunie 2013 și este dedicat brandului cu tradiție de peste 60 ani pe piața de electrocasnice mici si mari din Marea Britanie. Ambele magazine online dețin Marca de Încredere TRUSTED.ro.  Pentru 2015, reprezentanții Delazero așteaptă creșteri de 40% pentru cele două site-uri.