Doar pana maine se mai poate confirma participarea la Gala Premiilor eCommerce 2011

In doar cateva zile, pe 22 noiembrie 2011, la Crystal Palace Ballrooms se va desfasura cea de a 6-a editie a Galei Premiilor eCommerce (GPeC). Potrivit organizatorilor, cei care doresc sa participe la intregul eveniment isi mai pot confirma prezenta pana maine, 19 noiembrie. De asemenea, pe website-ul Galei a fost publicata agenda evenimentului, GPeC 2011 beneficiind de speakeri de renume internationali si autohtoni in cadrul Conferintelor care preced festivitatea de premiere.

Gala Premiilor eCommerce 2011 este compusa din doua module principale: Conferintele GPeC si Festivitatea de Premiere. Intreg evenimentul se desfasoara pe 22 noiembrie 2011, la Crystal Palace Ballrooms, incepand cu ora 13.00 – cand specialistii din online-ul romanesc si de peste hotare vor sustine prezentari pe teme de maxim interes pentru oricine activeaza in comertul electronic:

–       Marius Ghenea, FIT Distribution – „Afaceri e-commerce: Start-up, Dezvoltare, Finantare”

–       Radoslaw Hofman, PayU SA Polonia – „Trust and trustworthiness in eCommerce”

–       Bogdan Manolea, Legi-Internet.ro – „Explicatii ‘puerile’ despre protectia datelor personale in comertul electronic”

–       Doina Costache, Google Romania – „Think e-commerce with Google”

–       Cristian Herghelegiu, ePayment – „Who moved my customer? – ce alternative au magazinele online intr-un context in care clientii migreaza de la un magazin la altul, iar loialitatea este greu de construit?”

–       Bryan Eisenberg (live streaming from USA) –”Lessons learned from Steve Jobs and Apple’s rise to be the mostvaluable company today”

–       Dorin Boerescu, 2Parale – „Tendinte in comertul electronic romanesc. Ce pot invata magazinele online de la site-urile de reduceri colective?”

–       Catalin Constantin, NewsMan – „Tips and tricks pentru o campanie eficienta de e-mail marketing”

–       Liviu Taloi, SiteAudit – „Cat de bun este magazinul tau online?”

–       Cristian China Birta – „Cat de important este blogul si social media pentru un magazin online?”

“Ne-am dorit sa aducem continut de calitate participantilor, de aceea Conferintele GPeC reunesc numele sonore ale industriei. Cei prezenti la GPeC 2011 au ocazia sa afle de la specialisti care este situatia actuala a pietei de comert electronic, cum ne situam fata de tarile din jur, ce se cumpara de pe internet, care este valoarea medie per tranzactie, cum s-a schimbat comportamentul consumatorilor romani, la ce trebuie sa aiba grija un magazin online pentru a-si creste vanzarile, cum isi pot loializa clientii si multe alte informatii extrem de utile”, spune Andrei Radu, organizatorul Galei Premiilor eCommerce.

“Din punctul meu de vedere, cei care activeaza in piata de comert electronic nu au voie sa rateze Conferintele GPeC si isi mai pot confirma participarea doar pana maine, 19 noiembrie, trimitand un email la office@link2ec.ro. Ca in fiecare an, participarea la Gala este gratuita pentru ca ne dorim sa crestem standardele calitative in comertul electronic romanesc”, adauga Radu.

Dupa Conferintele GPeC, programate sa se incheie in jurul orei 18.00, Gala Premiilor eCommerce va continua cu Festivitatea de Decernare a Premiilor care va incepe la ora 19.30.

Conform declaratiilor organizatorilor, acestia au pregatit cateva surprize audientei, inclusiv pentru detensionarea si descretirea fruntilor.

Intreg evenimentul se va incheia in jurul orelor 22.00 cu un cocktail.

Asadar, cei interesati sa participe la Gala Premiilor eCommerce 2011, mai pot confirma prezenta trimitand un email la office@link2ec.ro pana maine, 19 noiembrie, urmand sa se intalneasca cu reprezentantii industriei online pe 22 noiembrie, la Crystal Palace Ballrooms, incepand cu ora 13.00.

Gala Premiilor eCommerce este un eveniment organizat de Link 2 eCommerce si sustinut de: BRD-GSGOrangeUISFAN Courier, Advanced Ideas, ePayment, EuroWeb

Parteneri media: Ziarul FinanciarBusiness MagazinGandulMediafaxgo4itElevateIAB Romania2Parale, ROL.roPrice.roShopManiaSmartBuyTrafic.roZeList, LTV.ro, ComunicateDePresa.ro