Facebook for Business: The Next Level of Performance Marketing – Dragos Stanca la GPeC Summit 27 Noiembrie 2014

Asa cum ni s-a demonstrat si in weekend cu prilejul alegerilor prezidentiale, in era performance marketing, social media nu este deloc de neglijat, iar Facebook este poate partea cea mai de interes pentru e-commerce marketeri in ceea ce priveste social media. Pentru a aborda tematica generarii de vanzari utilizand Facebook l-am invitat la GPeC Summit pe nimeni altul decat Dragos Stanca, Managing Partner THINKDIGITAL. Prezentarea sa va avea loc in prima parte a zilei si se va intitula „Facebook for Business: The Next Level of Performance Marketing” si isi propune sa ne ofere tips & tricks pentru a-i converti pe fanii business-ului nostru si pe prietenii acestora in clienti pentru magazinul nostru online.

Dragos Stanca a lucrat in media in ultimii 20 de ani si a fost implicat direct in lansarea unui numar semnificativ de branduri media si companii de publicitate. Dragos a avut de-a lungul timpului responsabilitati ca jurnalist in radio (Radio Contact), print (Ringier) si TV (ProTV)t. In 2000 a trecut la management de print si online publishing, ocupand pozitii de general management in companii media importante: Publimedia – acum parte din grupul Mediafax – si fostul grup Realitatea – Catavencu, unde a inceput proiectul F5 (agentie de vanzari online, webdevelopment si incubator de startup-uri online).

In 2009, Dragos a inceput 100% pe cont propriu: PUBLYO (web development pentru publisheri), Q2M (regie de publicitate si agentie interactiva) si alte proiecte. In 2012, Q2M a fuzionat cu reteaua regionala THINKDIGITAL – partener oficial Facebook si Microsoft Advertising -, iar Dragos a devenit Managing Partner al companiei in Romania. THINKDIGITAL este un jucator important in 6 tari din Europa Centrala si de Est si in Europa de Sud (Romania, Grecia, Ungaria, Bulgaria, Cipru si Albania). Dragos este si fondatorul ICEEfest, principalul festival de marketing digital si interactiv din regiunea Europei Centrale si de Est.

gpec-summit-dragos-stanca

Agenda evenimentului poate fi consultata pe website-ul GPeC la http://www.gpec.ro/gpec-summit-noiembrie-2014/agenda-gpec.

Perioada de inscrieri la eveniment se incheie vineri, 21 noiembrie 2014, iar pretul unui bilet de acces este de 59 EUR (TVA inclus).

_____________________________________________

GPeC 2014 este un eveniment sustinut de: Cargus; Carrefour Online; DPD; FAN Courier; Garanti Bank; MasterCard; Microsoft; Orange; SameDay; UIS; ZITEC

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Recommended Travel Partner: Paravion.ro

Radioul oficial: Kiss FM

Cu sprijinul: 2Parale, Advanced Ideas, Agile Media, Alin Dobrin Photo, Casa De Flori, CasaDeTraduceri, ECOMpedia,EuroWeb, Extended, flexiLIVE, Hostway, Marketizator, New Black, Saveur, TRUSTED.ro, Vibetrace, WebDigital,White Image, ZeList

Parteneri media: 220.ro, (Ad)Hugger, Akcees, ANIS, Agora, ARIESAvocatNet, Bursa, Business Days. Business Review, Blogal Initiative, Business24, Business Woman, Cariere, Catalog Cursuri, Comunicate De AfaceriComunicate De Presa, eJobs, Femei in Afaceri, Fulvia Meirosu, Hotnews.ro, IQAds, Institutul de Marketing, Laptop News, Libertatea, Lumea SEO PPC, Modern Buyer, Profit360Ringier,RomaniaPozitiva.ro, Shopmania, Softbinator, SoftLead, Startups.ro, Tech Cafe, Unica, Ziare.com

Bloguri partenere: Alin Vlad, Ana Matei, Anca Duma, Andreea Stan, Auras Mihai Geambasu, Blogatu.ro, Carmen Albisteanu, Chinezu, Claudia Tocila, Corina Maria Scheianu, Cristi Dorombach, Dorin Apavaloae, Elena Ciric, George Hari Popescu, iYli, Lavinia Biberi, Madalin Blidaru, Miruna Siminel, Olivian Breda, Raluca Popa, Razvan Acsente, Sabina Cornovac, Sorin Rusi.