0% comision cu noul card NETOPIA Business

[Post Partener] Cu toate schimbările continue, ai nevoie de un partener care să te ajute să menții un avantaj competitiv, indiferent de schimbările din mediul de afaceri sau legislativ. Cardul NETOPIA Business este un instrument inteligent pentru gestionarea eficientă a finanțelor companiei tale. Cu patru beneficii unice, acest card devine alegerea perfectă: poți ajunge la 0% comision pentru tranzacțiile încheiate cu succes, cashback, decontare gratuită și decontare în a doua zi.

Cardul NETOPIA Business a fost dezvoltat pentru a revoluționa modul în care antreprenorii fac cumpărături, transformându-le în oportunități de economisire și câștig. Cu avantajele sale, cum ar fi lipsa comisioanelor și beneficiul de cashback, cardul NETOPIA Business oferă o experiență unică în lumea achizițiilor pentru antreprenori.

Conceput exclusiv pentru antreprenorii care folosesc serviciile NETOPIA Payments, cardul NETOPIA Business a fost creat pentru a maximiza beneficiile fiecărei tranzacții, oferind partenerilor noștri o platformă ideală pentru extinderea afacerilor lor.

  1. Cum poți ajunge la 0% comision pentru tranzacțiile online încheiate cu succes

Când ai o afacere online fiecare tranzacție este vitală. Cu toate acestea, pentru a putea oferi clienților tăi posibilitatea de a plăti online, ai un comision de plătit pentru fiecare tranzacție încheiată cu succes. Aici intervine beneficiul pe care ți-l oferă cardul NETOPIA Business. 

Prin intermediul cardului NETOPIA Business, fiecare tranzacție efectuată pe site-ul tău, se bucură de un avantaj major – posibilitatea de a avea 0% comision. Mai mult decât atât, cardul NETOPIA Business a fost proiectat pentru a-ți oferi ție, antreprenorul, oportunitatea de a investi mai mult în propria afacere.

Cum funcționează 0% comision pentru tranzacțiile online încheiate cu succes? 

Fiecare afacere online implică cheltuieli. De la investiții în publicitate pe platforme precum Google sau Facebook, până la achiziționarea de produse, echipamente de birou și multe altele. Pentru a începe să câștigi mai mult, la fiecare achiziție, tot ce trebuie să faci este să folosești cardul NETOPIA Business pentru aceste cheltuieli curente. Iată un exemplu: 

Beneficiul de 0% comision pentru banii cheltuiți cu acest card se aplică doar pentru plățile integrale. Nu se aplică tranzacțiilor de tipul: plată în rate, carduri business, carduri speciale (vacanță, masă, cadou etc.) și/sau plăți prin transfer bancar.

  1. Cashback inteligent pentru orice afacere 

Pe lângă 0% comision pentru tranzacțiile online, cardul NETOPIA Business are un program de de cashback construit inteligent, care să acopere nevoile tale. 

Cashback-ul are o valoare de 0.5% și este activat instant și se aplică pentru:

  • Sumele cheltuite provenite din deconturile făcute de NETOPIA Payments în ultimele două luni pe următoarele categorii de carduri: carduri speciale, carduri de business, carduri în rate;
  • Valorile alimentate de tine în contul aferent cardului în ultima lună (fondurile proprii ale Partenerului obținute din alte surse decât sumele decontate de NETOPIA în contul IBAN aferent Cardului Business NETOPIA). 

Pentru fiecare tranzacție finalizată cu succes, indiferent de valoarea acesteia, dacă respectă cele două condiții, vei primi 0.5% înapoi pe card. De ce este important pentru afacerea ta? 

Cashback-ul acționează ca un imbold pentru afacerea ta online. Cu cât folosești cardul pentru cumpărăturile tale normale, cu atât te vei bucura de un câștig mai mare pe care îl poți reinvesti, să acoperi costuri operaționale sau pur și simplu pentru recompensă bine meritată. 

  1. Decontare în a doua zi – control financiar și transparență 

Un alt avantaj deosebit al cardului NETOPIA Business constă în faptul că îți oferă un control financiar sporit și o transparență absolută asupra întregului proces de gestionare a veniturilor tale online. Acest lucru se datorează faptului că cardul este direct conectat la contul tău de partener NETOPIA Payments, oferindu-ți o imagine completă și detaliată a veniturilor și cheltuielilor tale din mediul online.

Cu NETOPIA Business, ai acces rapid la toate decontările, facturile și tranzacțiile tale cu doar câteva click-uri. Această transparență îți oferă posibilitatea să-ți menții fluxul numerar (cash flow-ul) pe o linie de plutire și să urmărești cu claritate trendurile în vânzări, comparându-le cu cheltuielile tale.

Grație controlului financiar sporit, nu mai este nevoie să pierzi timp căutând bonuri sau să reconciliezi extrasele de cont. Datele clare și concise îți permit să ții evidența precisă a tuturor cheltuielilor. Astfel, atunci când vine momentul să plătești taxele sau în cazul unui audit, totul se desfășoară mai rapid și mai ușor.

  1. Îmbunătățești afacerea, peste noapte

Cardul NETOPIA Business este util nu doar pentru afacerea ta, ci și pentru clienții tăi. Comisionul de 0% pentru tranzacții îți oferă posibilitatea de a crea oferte mai atractive și de a susține campanii de discounturi pe o perioadă mai lungă. Prin combinarea acestui beneficiu cu SMS-uri de marketing, poți construi o bază solidă de clienți loiali, accelerând astfel creșterea afacerii tale.

Printr-o abordare centrată pe satisfacția clienților, vei obține tot mai multe recomandări pozitive, consolidându-ți poziția pe piață și construindu-ți reputația ca o companie de încredere.

  1. 0 (zero) costuri pentru transferuri bancare

Cardul NETOPIA Business a fost creat cu scopul de a fi mai mult decât o simplă listă de beneficii – este o călătorie către succes, tranzacție cu tranzacție. În plus față de avantajele precum 0% comision pentru tranzacții, cashback și decontare în a doua zi lucrătoare, te bucuri și de transferuri bancare fără costuri suplimentare, inclusiv pentru decontare.

Astfel, cardul NETOPIA Business devine un catalizator pentru creșterea profiturilor tale, pentru reinvestirea lor și pentru obținerea unei stabilități financiare mult mai solide.

Această flexibilitate financiară îți oferă posibilitatea de a aloca resursele financiare în direcții strategice precum extinderea afacerii, dezvoltarea de campanii de marketing sau diversificarea gamei de produse. Ca partener NETOPIA Payments, ai acum o gamă mai largă de opțiuni pentru recuperarea comisioanelor, primirea acestora sub formă de bonus și obținerea cashback-ului.

Cardul NETOPIA Business schimbă jocul în piața de ecommerce. Îți punem la dispoziție o gamă variată de avantaje și beneficii pe care le poți utiliza în mod flexibil, pentru a-ți maximiza veniturile. Mai mult decât atât, este important de menționat că cardul NETOPIA Business este disponibil exclusiv partenerilor NETOPIA Payments, ceea ce înseamnă că avantajele tale sunt unice și te vor propulsa în fruntea competiției.

Dacă ești partener NETOPIA tot ce trebuie să faci, ca să obții cardul, este să dai click aici și să te autentifici. 

Nu ești partener NETOPIA Payments? Înregistrează-te.

Vrei mai multe detalii? Scrie-ne la card@netopia.ro