Primul magazin online pentru stângaci, alimente online în rate și despre comoditate vs. sedentarism in e-commerce

Continuăm rubrica inaugurată săptămâna trecută pe blogul nostru în care vă prezentăm cele mai importante 5 știri din comerțul electronic din ultimele 7 zile. Aveți mai jos selecția noastră din această săptămână, dar, dacă ați găsit zilele acestea alte informații care merită distribuite, dați-ne un email la adresa echipa@gpec.ro sau lăsați un comentariu la finalul articolului. Vă mulțumim!


Românii din străinătate pot comanda produse online cu livrare la rudele din țară

Un om de afaceri din Botoșani a deschis o afacere inedită online: faci cumpărăturile din orice țară, iar acestea se livrează la rudele din România. Serviciul a fost gândit, în special, pentru persoanele în vârstă din mediul rural, care nu au acces la magazinele mari din oraș.

Citește articolul integral pe www.adevarul.ro


Ești stângaci? Acum ai propriul magazin online!

Notăm o altă premieră în această săptămână în comerțul electronic din România: s-a deschis primul magazin pentru stângaci. De aici pot fi achiziționate o gamă largă de produse, de la pixuri, ascuţitori și foarfece la ceasuri, obiecte de bucătărie sau pentru grădină.

 Citește articolul integral pe www.zf.ro


 

Cum stăm cu m-commerce-ul? Studiu PayPal despre comertul online si dispozitivele mobile

PayPal a realizat un studiu despre piața de mcommerce din 22 de țări ale lumii. Din păcate, cercetarea nu a fost realizată și în România, în schimb rezultatele obținute arată cât de diferite sunt comportamentele utilizatorilor de la o țară la alta. De exemplu, în Olanda doar 17% folosesc dispozitivele mobile pentru cumpărături online, îar în Turcia acest număr ajunge la 53%.

Citește articolul integral pe www.ecommercenews.eu


 

Știai că poți cumpăra online alimente în rate?

Carrefour Online a introdus posibilitatea plăţii cu cardul de credit. Astfel, se pot achita în rate orice tip de produse, indiferent de valoarea acestora. Magazinul online livrează doar în București sau în zonele limitrofe.

Citește articolul integral pe www.economica.net

 


 

320 de milioane de kilometri mai puțin în fiecare săptămână doar pentru că există magazinele online

Studiul realizat de compania Webloyalty arată cât de mult se economisește prin cumpărăturile online. Mai exact, britanicii călătoresc mai puțin cu 320 de milioane de km pe săptămână pentru că folosesc magazinele online.

Citește articolul integral pe www.evigo.com