Meet Oli Gardner: Co-Fondator Unbounce și speaker la GPeC Summit, pe 24 Noiembrie

Oli GardnerOli Gardner vine pentru prima data în România la GPeC Summit-ul de pe 24 Noiembrie 2015, din București. Co-fondator Unbounceunul dintre cele mai apreciate tool-uri de A/B Testing la nivel mondial, Oli este cunoscut ca expert în optimizarea ratei de conversie și în perfecționarea landing page-urilor.

Hai să-l cunoștem pe Oli Gardner!

„Rețeta de succes pentru creșterea ratei de conversie stă în amestecul perfect dintre date și design (user experience), împreună cu serviciile calitative oferite clienților de magazinele online”, susține Oli Gardner prin articole și prin interviuri. Pasionat de optimizarea fiecărui element dintr-un landing page, Oli spune că a văzut și a analizat mai multe landing page-uri decât oricine altcineva din lume. Și nu ai cum să nu-l crezi pe cuvânt, având în vedere că a lucrat cu Amazon, Vodafone, Canon, LinkedIN, iar compania fondată de el are peste 10.000 de clienți la nivel global.

Dacă tot am adus în discuție compania Unbounce, aceasta a fost fondată în august 2009 de către Oli Gardner, Carter Gilchrist, Carl Schmidt, Justin Stacey, Rick Perreault și Jason Murphy. Unbounce are sediul central în Vancouver, Canada.

despre-unbounce-meet-oli-gardner-gpec-summit-24-noiembrie-2015

Oli Gardner și-a început activitatea în online acum 15 ani, dar spune că a devenit cu adevărat un marketer în ziua în care s-a născut compania Unbounce.  La început s-a concentra foarte mult pe partea de content marketing, a scris peste 200 de articole, multe dintre acestea ca autor pe diverse blog-uri și site-uri, a redactat e-book-uri despre landing page și A/B Testing și a construit infografice foarte utile. Un astfel de exemplu e infograficul denumit Noob Guide To Online Marketing.

Alte două resurse foarte utile oricărui marketer sunt două e-book-uri ce se pot descărca gratuit cu un tweet sau dacă lași o adresă de email. Mai multe detalii în link-urile de mai jos.

The Ultimate Guide to: Landing Page OptimizationA/B Testingoli-gardner-2-e-book-uri-gratuite-a-b-split-testing-landing-page-optimization-blog-gpec-foto

GPeC îl urmărește de foarte mult timp pe Oli Gardner și ce publică acesta zi de zi. Încă nu am reușit să-l vedem live la niciun eveniment, în schimb am vizionat mai multe înregistrări video și este foarte savuros în prezentările lui. Uneori menționează că și-ar schimba numele din Oli Gardner în Landing Page doar pentru a avea o poziție bună în Google. :) E un individ plin de resurse și amuzant în același timp. Abia așteptăm să-l cunoaștem la GPeC Summit!

Analizând feedback-ul primit de la voi din ultimii 10 ani, dar și din reacțiile voastre de pe social media, am aflat că și voi apreciați ce face Oli și așteptați să-l cunoașteți face to face pe 24 noiembrie. De exemplu, Alin Vlad ne povestea pe Facebook cât de lungi erau cozile la conferințele lui Oli Gardner de la #INBOUND15, din SUA.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=880750482020321&set=a.114247238670653.20677.100002561312197&type=3&theater

 

Dacă nu știați deja, GPeC organizează evenimente pentru a susține piața de e-commerce din România de 10 ani, iar anul acesta avem o ediție aniversară în care Oli Gardner este cadoul nostru pentru publicul din țară.

Așa că ne vedem la #GPeCsummit alături de cei 4 speakeri internaționali de excepție!

Și nu uita că poți cumpăra bilete early bird la prețul de 69 euro până pe 8 noiembrie 2015.

gpec_summit_24_noiembrie_2015_blog_aniversare_10_ani_foto