Infinity.ro și VTEX – creștere accelerată a vânzărilor pe marketplace

Într-un comunicat de presă emis de cele două companii se arată că Infinity.ro, unul dintre cele mai mari marketplace-uri din România a ales platforma VTEX (NYSE: VTEX) pentru accelerarea operațiunilor de comerț digital și creșterea businessului.

Prin parteneriatul cu VTEX, Infinity continuă să inoveze și să dezvolte noi funcționalități pentru a oferi o experiență excepțională utilizatorilor săi. De la începerea colaborării cu VTEX, compania a înregistrat o creștere a vânzărilor cu 30% datorită creșterii capabilităților tehnologice, dar și datorită optimizării procesului de achiziție pentru client.

În ultimul an, Infinity Marketplace a înregistrat cele mai spectaculoase rezultate pe verticalele de articole pentru casă și grădină, oferind clienților o gamă largă de produse de calitate la prețuri competitive.

În continuare, în 2023, focusul Infinity Marketplace este atât pe devoltarea de noi verticale de interes, cum ar fi articole pentru copii și produse electronice, care au avut o creștere semnificativă a cererii în ultima perioadă, cât și pe dezvoltarea platformei din punct de vedere tehnologic, pentru a asigura o experiență cât mai plăcută și prietenoasă utilizatorilor.

Infinity Marketplace este și participant în programul GPeC Proficiency – programul de auditare, consultanță și optimizare a magazinelor care oferă recomandări valoroase de dezvoltare pentru magazinele online participante.