Bicicleta Pegas, Pegas Coin și Pegas Bike Sharing App | VIDEO

Cea de-a 12-a ediție a Galei Premiilor eCommerce a avut loc în seara zilei de 15 noiembrie 2017, în cadrul Festivității de Decernare a Premiilor GPeC prezentate de Andi Moisescu. Peste 100 de magazine online s-au înscris în competiție, însă doar câteva au plecat acasă cu premii. Printre câștigătorii de anul acesta se numără și Andrei Botescu, Leading Pioneer Atelierele Pegas, care a luat acasă premiul pentru cel mai bun magazin online la categoria Articole Sportive și Timp Liber.

În primul rând, am vrut să știm cum s-au resimțit cele 8 luni de competiție pentru Andrei și echipa sa. Site-ul Bicicleta Pegas a fost înlocuit complet, o mișcare riscantă, dar care le-a adus în final multe beneficii și care va putea susține și proiectele pe care le au în plan pe viitor.

 

„Este foarte greu să renunți la un site după mult timp și am riscat mult, însă mi-am dat seama că dacă nu risc, nu pot să fac mai mult; ajunsesem la o limită. Acum avem un site pe care se pot lansa campanii și de pe care putem culege multe date.”

 

În topul preferințelor pasionaților de biciclete se numără bicicletele cu șa lungă, bicicletele fat bike și bicicletele pliabile, dar vedem și la noi din ce în ce mai multe persoane interesate de bicicletele electrice care în Germania, Elveția și Marea Britanie au cucerit deja peste jumătate din piață.

Ca și planuri pentru 2018, Andrei mizează în continuare pe tehnologie. Lucrează la o aplicație de bike sharing pe care să o poată lansa global și are în vedere și lansarea propriului ICO, Pegas Coin.

 

 


 

GPeC 2017 (ediția de 12 ani) este un eveniment Powered by FAN Courier

Susținut de: Banca Transilvania, Bright Agency, Creadiv, CRITEO, DPD România, DWF – Digital Workforce, Frisbo, GLAMI, Mastercard, Mediapost Hit Mail, New Black, NewsMAN, PayU, QeOPS, RTB House, TargetWeb, VTEX

Partener al Competiției Magazinelor Online GPeC: Carrefour România

Brought to you by: Orange

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Official Radio: Kiss FM

Apa Oficială GPeC: Aqua Carpatica

Limousine Service: CityLimo

Parteneri media principali: Wall-Street & ecomTEAM

Mândri să fim susținuți de:

Bloggeri oficiali: Adrian Gabriel Orbai, Alin Vlad, Andra Zaharia, Auraș Mihai Geambașu, Carmen Albișteanu, Corina-Maria Scheianu, Cristian China Birta, Cristian Iosub, Cristina Chipurici, Elena Cîrîc, Fulvia Meirosu, George Hari Popescu, Ionuț Bunescu, Lavinia Biberi, Marius Ovidiu Călugăru, Mădălin Blidaru, Olivian Breda, Sabina Cornovac, Luminița Balaban, StilMasculin, Robert Katai

Parteneri media: AdHugger, AGORA, ANIS, Business Days, Business Woman, Cariere, Comunicate de Afaceri, Comunicate de Presa, ECOMJOBS, HowToWeb, HRB Trends, IAB Romania, IQads, Institutul de Marketing, Jurnalul de Afaceri, Lumea SEO PPC, Magazinul Progresiv, Manager.ro, MarketingFocus, NewEditionNews, Romania Pozitiva, Shopmania BIZ, Softlead, SMARK, Startups.ro, TechCafe, TechHub, Ziua de Constanta