Business Days Iasi 29-30 iunie – eveniment de networking pentru antreprenorii din zona de est a tarii

iasi business daysGPeC iti recomanda intotdeauna evenimente de business de calitate care contribuie la dezvoltarea ta profesionala ca antreprenor sau specialist in e-commerce. Pentru cei din partea estica a tarii, Business Days Iasi 29-30 iunie este un astfel de eveniment, focusat pe dezvoltarea abilitatilor tale antreprenoriale si de management. Iași Business Days 2016  va reuni antreprenori si manageri din zona de est a Romaniei, dar si din zona transfrontaliera Chisinau, Ucraina si va fi dedicat in egala măsura antreprenorilor  si managerilor cu experienta, dar si celor  la inceput de drum. Inscrierile la Iași Business Days 2016 au început pe 31 mai ,  iar până în data de 15 iunie este  perioada early-bird, cu 15% reducere la toate tipurile de acces. Evenimentul va avea loc la Congress Hall din cadrul Palas Iasi.

Actiunile Iasi Business Days vor cuprinde conferințe , workshop-uri, masterclass-uri,  minitraining-uri,, expozitie  de produse inovative si tehnologice, programe dedicate startup-urilor, matchmaking si generare de leadeuri, etc. toate menite sa ajute dezvoltarea competentelor de business, dar si sa inlesneasca networking-ul de calitate.

Cu ocazia lansarii Iasi Business Days, echipa de organizare din spate a realizat un studiu printre antreprenorii romani din regiunea Moldova si a aflat ca 30% dintre acestia considera birocratia cea mai importanta problema cu care se confrunta in mediul de business din Moldova. Pe lista provocarilor mediului antreprenorial din Moldova urmeaza lipsa infrastructurii de transport si logistice, lipsa unei educatii formale si informale de business dar si inechitatea organelor de control ale statului. Studiul Business Days a fost elaborat in perioada aprilie-mai 2016 pe un esantion de 200 de manageri si antreprenori din zona de est a tarii.