Calendarul principalelor evenimente GPeC 2019, reduceri de preț prin Oferta Early Adopters & ne mutăm în casă nouă la Teatrul Național București

Am început pregătirile pentru seria de evenimente GPeC 2019 – ediția care marchează primii 14 ani din existența noastră în peisajul online autohton. Am crescut alături de voi și împreună cu întreaga piață de E-Commerce din România și am ajuns la vârsta la care „ne facem buletin” :), având înainte noi orizonturi și, evident, noi provocări.

Ne face mare plăcere să împărtășim cu voi primele noutăți pe care vi le-am pregătit și calendarul principalelor evenimente GPeC 2019:

GPeC 2019 Teatrul National Bucuresti

1. Ambele ediții de GPeC SUMMIT (Mai și Noiembrie 2019), precum și Festivitatea de Premiere Gala Premiilor eCommerce (Noiembrie 2019) se vor desfășura la Sala Mare a Teatrului Național București (TNB).

Am crescut și am considerat că este momentul să ne mutăm „în casă nouă” pentru un spațiu mai mare atât în ceea ce privește Conferința, cât mai ales în zona de Expo. De asemenea, accesul este mult mai facil având în vedere amplasarea TNB la kilometrul zero al Capitalei cu o mulțime de variante de transport în comun, inclusiv metrou + parcarea subterană Inter Parking cu două niveluri de parcare și o capacitate totală de 969 de locuri – mult mai generoasă decât până acum.

GPeC 2019 Sala Mare Teatrul National Bucuresti

2. Pre-înscrierile magazinelor online în Competiția GPeC 2019 au început deja cu 100 EUR discount pentru Early Adopters (ofertă valabilă doar până pe 31 ianuarie 2019). Detalii și înscrieri pe website-ul nostru.

3. Ediția de primăvară a GPeC SUMMIT va avea loc în zilele de 27-28 Mai 2019, astfel:

GPeC SUMMIT Mai - primii speakeri internationali

Primii speakeri excepționali au fost deja anunțați:

  • Wil Reynolds (unul dintre cei mai buni specialiști în SEO, PPC și Analytics la nivel internațional)
  • Gerry McGovern (unul dintre top 5 vizionari în UX și Customer Experience la nivel global)
  • Jono Alderson (Special Ops @Yoast – unul dintre cele mai populare plugin-uri de SEO din întreaga lume)

În premieră pentru cei care ne urmăresc pe blog (neanunțat încă oficial pe site-ul nostru), pentru a 4-a oară consecutiv în România la GPeC… îl veți reîntâlni pe Karl Gilis (The Conversion Comedian & Top 3 most influential CRO-expert in the world) care va urca din nou pe scena GPeC SUMMIT în ziua de 27 Mai 2019! De data aceasta, pe scena Teatrului Național București, așa cum i se cuvine unui astfel de speaker ;) #PourLesConnaisseurs

Până pe 31 ianuarie 2019, aveți 50% discount din prețul biletului de acces la Conferința GPeC 27 Mai 2019 – veți plăti 125 EUR + TVA/persoană, în loc de 250 EUR prin Oferta Early Adopters. Detalii și înscrieri aici.

4. Școala de Vară de E-Commerce GPeC – seria de 5 zile de cursuri intensive de E-Commerce și Marketing Online ajunsă la a 9-a ediție anuală – se va desfășura în perioada 21-26 august 2019 la Family Hotel Arnica din Moeciu de Sus, jud. Brașov. Nu vă faceți planuri de concediu în această perioadă – înscrierile încep în aprilie 2019!

Scoala de Vara de E-Commerce GPeC

5. GPeC SUMMIT & Gala Premiilor eCommerce (ediția de toamnă) se vor desfășura la Teatrul Național București – Sala Mare, în zilele de 4-5 Noiembrie 2019, astfel:

  • Ziua 1, Conferință & GPeC E-Commerce Expo – 4 noiembrie 2019
  • Ziua 2, Conferință & GPeC E-Commerce Expo & Gala Premiilor eCommerce – 5 noiembrie 2019

GPeC SUMMIT - The most important E-Commerce Event in CEE

Vă putem spune doar că pregătim încă de acum un line-up de speakeri WOW și că avem deja un prim speaker internațional confirmat pe care îl vom dezvălui la momentul potrivit. :D

Oameni faini, suntem onorați să vă avem alături de 14 ani și abia așteptăm să ne revedem la evenimentele GPeC!

Să aveți un an excepțional din toate punctele de vedere și nu uitați să vă rezervați locul în primele rânduri la GPeC SUMMIT Mai 2019 sau să vă înscrieți magazinul online în Competiția GPeC 2019 până pe 31 ianuarie ca să beneficiați de Oferta Early Adopters și de reducerile de preț aferente.