ecomTEAM 2019: e-commerce românesc în teambuilding la Brașov

ecomTEAM 2019 BrașovPe 27 și 28 martie, e-commerce-ul românesc își dă întâlnire la Brașov, la un teambuilding alături de specialiști internaționali și naționali de renume.

A patra ediție ecomTEAM îl aduce în premieră în România pe Mark Rhodes, antreprenor, speaker motivațional, autor al volumelor Think Your Way To Success și How To Talk To Absolutely Anyone și business mentor pentru companii gigant precum KLM UK, HSBC, RBS sau The Wimbledon Club.

Mark va susține în 27 martie keynote-ul Path to Success, 45 de minute despre cum îți crești vânzările și atragi noi clienți, cu insight-uri hands-on pentru dezvoltarea unui business de succes în e-commerce.

„Voi vorbi despre diferența dintre cei care ating succesul în domeniul eCommerce și cei care încă se luptă pentru el. Având propria companie de dezvoltare software și lucrând pentru nume importante din industrie, am aflat că valențele obținerii succesului țin de mai multe aspecte: cea de leadership, cea de vânzări, cea inovatoare și cea antreprenorială. Voi aborda toate aceste aspecte și vă voi povesti cum le transformăm pe toate acestea într-un business profitabil”, spune Mark Rhodes.

Prima zi de conferință este dedicată panel-urilor de dezbatere. Cei mai influenți playeri români din e-commerce vor discuta despre SEO pentru eficientizarea magazinelor online, ecosistemul industriei de e-commerce și provocările magazinelor online în acest an.

A doua zi abordează practic principalele provocări ale unui business online în cadrul a 5 workshop-uri de câte 2 ore. Poți afla soluții practice la cele mai întâlnite probleme în online, la cum se construiește o strategie SEO sau chiar un business online de la A la Z de traineri excepționali precum Valentin Radu (Omniconvert), Cristian Ignat (Canopy), Matei Psatta (The Pole Society), Mihai Vînătoru (DWF), Anabela Luca (adLemonade) și Cosmin Năstasă (Data Revolt Agency).

Înscrierile continuă pe site-ul ecomTEAM cu o ofertă 1+1 la pachetul complet, care oferă acces la conferința din 27 martie și la 3 workshop-uri la alegere din cele 5 din 28 martie.