Ryan Holiday vine pentru prima dată în România la GPeC SUMMIT 4-5 noiembrie 2019

Ryan Holiday - Speaker at GPeC SUMMIT November 2019Ryan Holiday, celebrul autor, marketer și antreprenor care a transformat filozofia Stoică în principii de bază pentru strategii de marketing, vorbește pentru prima dată live pe o scenă din România la GPeC SUMMIT.

Pe 4-5 noiembrie 2019 ai șansa unică să-l întâlnești, în premieră națională, pe autorul best-seller-urilor Trust Me, I’m Lying, Growth Hacker Marketing, The Obstacle Is The Way și Perennial Seller: The Art of Making and Marketing Work that Lasts!

Ryan Holiday este un autor prolific. Până să împlinească 31 de ani, cărțile sale s-au vândut în peste 2 milioane de exemplare în întreaga lume și au influențat direct gândirea și strategia unor companii gigant precum Google, Twitter și Microsoft.

În România, el este cunoscut publicului în special pentru Growth Hacker Marketing, cartea de căpătâi a start-up-urilor și a companiilor din topul Fortune 500.

La baza învățăturilor lui Ryan se află Stoicismul, filozofie pe care a cules-o din Roma antică și a introdus-o ca mod de organizare direct în lumea modernă, de la cum lucrăm, la cum facem business, politică sau sport.

Principiul de bază al Stoicismului este că, deși nu putem controla întotdeauna ceea ce ni se întâmplă, avem puterea să controlăm modul în care ne raportăm la provocările vieții. Pentru Ryan, această convingere a devenit cadrul de referință pentru a depăși orice obstacol și a descoperi noi oportunități, indiferent de domeniul de activitate.

Dacă ești suficient de stoic, pe 4-5 noiembrie ai ocazia uriașă să-l vezi pe Ryan Holiday live la București, pe scena GPeC SUMMIT. Revenim curând cu mai multe detalii și înscrieri pe site-ul GPeC.


Hai să nu așteptăm până în noiembrie să ne întâlnim. Următoarea ediție GPeC SUMMIT e mult mai aproape de noi, pe 27 și 28 mai 2019. Avem speakeri aleși pe sprânceană, printre care Wil Reynolds, Jono Alderson, Karl Gilis, Gerry McGovern, Dennis Yu, Steven Hoober, Hannah Thorpe, Ian Jindal și un nou format de zile mari, la Teatrul Național din București, pentru o ediție de 14 ani absolut memorabilă. Rezervă-ți un loc acum în rândul profesioniștilor în e-commerce și marketing online!


GPeC 2019 este un eveniment powered by FAN Courier

Gold Partner: VTEX

Brought to you by: Orange

Eveniment susținut de: Cora, DHL, DPD, DWF, eMAG Marketplace, Frisbo, GTS, Luigi’s BoxNew Black, Oracle

Radioul Oficial: Kiss FM

Hosting Oficial GPeC: Hosterion

Limousine Service: City Limo