Experți din 6 țări se reunesc la eCommerce Annual Summit 2023

Pe 4 octombrie, unii dintre cei mai experimentați specialiști bulgari și internaționali în domeniul marketingului digital, al publicității, comerțului electronic și tehnologiei vor prezenta cele mai actuale informații precum și tendințe în business-ul digital. Speakeri din 6 țări – Bulgaria, Serbia, România, Grecia, Cehia și Slovacia vor fi prezenți la eCommerce Annual Summit.

Evenimentul este adresat ownerilor și managerilor de magazine onlinestart-up-urilor și celor care doresc să dezvolte afaceri în mediul digital.

Pe parcursul conferinței veți afla mai multe despre:
– tendințe și bune practici în Social Media;
– rolul comunităților în e-commerce;
– inovații în domeniul plăților, în comerțul electronic și mobil;
– tendințe în personalizarea experiențelor și în comunicarea cu clienții, etc.

Totodată vor avea loc 3 paneluri în care se vor aborda teme precum AI pentru eCommerce, inovații în metode de plată și aspecte legale, directive, cookie-uri și personalizare.

De la începuturile sale, la eCommerce Annual Summit au participat aproape 1.000 de persoane și au fost prezenți peste 60 de expozanți și mai mult de 100 de vorbitori. Evenimentul este una dintre cele mai recunoscute și preferate ocazii din Bulgaria pentru acumularea de know-how si networking în domeniul comerțului electronic.

Mai multe informații despre eveniment, vorbitori, bilete de înregistrare și participare pot fi găsite pe site-ul conferinței.

Official partners of the event: Stenik, SuperHosting.bg, GombaShop, Box Now, tbi bank
Associate partner: NEXT BASKET
Partners: Devin, Spetema, Bulgarian Chamber of Commerce, Executive Agency for Small and Medium Enterprises, Net Info, GPeC, AWS Community Day, eComm Meetup Bulgaria
Official Digital Partner: IAB Europe
Digital Marketing Partners: SEOMAX, Design Expert, Etarget