Știrile săptămânii în e-commerce: Coleto bate palma cu evoMAG, cele mai inovatoare companii din 2017, robotul Cassie îți va livra produsele

Adăugat de pe 16 Februarie 2017, 0 comentarii
Cuvinte cheie: ,

ColetoColeto colaborează cu evoMAG

Compania Coleto anunță un parteneriat important pentru piața din România cu retailerul online evoMAG. Colaborarea dintre cele două companii va facilita livrarea produselor comandate online prin punerea la dispoziția clienților rețelei a numeroase puncte de ridicare. Astfel, cumpărătorii sunt siguri că vor avea produsul când au nevoie, dar mai ales când le permite timpul, fără să depindă de livrarea la punct fix, prin curier. Coleto este o rețea de puncte de livrare și ridicare a coletelor, prezentă de curând și pe piața din România. evoMAG este unul dintre cele mai importante magazine online, prezent pe piață din România de aproape 12 ani.

Citiți detalii la Ecompedia


ghiduri practice Canopy

3 ghiduri practice pentru a crește un business online

Ce ai zice să înveți pas cu pas cum poți crește un business în mediul online? Totul aplicat pe brandul pe care îl reprezinți, cu exerciții și studii de caz! Împreună cu echipa Smart Bill, Canopy a creat 3 ghiduri de business cu o abordare axată pe eficiență, din care oricine poate înțelege mai bine mediul online și oportunitățile sale. Sunt ghiduri practice, care prezintă succesiv pașii pe care îi poate urma o firmă pentru a se dezvolta în mediul online, de la consolidarea brandului și cunoașterea publicului la promovarea axată pe rezultate, prin performance marketing. Ghidurile Cum să facturezi mai mult și mai ușor pot fi descărcate gratuit.

Detalii la Canopy


Uniunea Europeana

Cetățenii europeni vor putea accesa conținutul digital cumpărat indiferent de granițe

În urma unui acord încheiat de negociatorii Parlamentului European, ai statelor membre și ai Comisiei Europene, cetățenii europeni vor putea în curând să profite pe deplin de abonamentele lor la servicii online pentru filme, evenimente sportive, cărți electronice, jocuri video sau muzică atunci când călătoresc în UE. Acesta este primul acord referitor la modernizarea normelor UE privind drepturile de autor care a fost propusă de Comisie în cadrul Strategiei privind piața unică digitală. Textul convenit trebuie adoptat în mod oficial de către Consiliul UE și de către Parlamentul European. Odată adoptate, normele vor deveni aplicabile în toate statele membre ale UE până la începutul anului 2018, întrucât regulamentul prevede un termen de 9 luni în care furnizorii și titularii drepturilor urmează să se pregătească pentru aplicarea noilor norme.

Detalii în comunicatul de presă


amazon

Care sunt cele mai inovatoare 50 de companii din 2017?

Anul acesta, marcăm a 10-a ediție a top-ului Cele mai Inovatoare Companii. Echipa de cercetare a luat la bani mărunți mii de companii în fiecare an, pentru a găsi acele firme care încearcă să facă o diferență pe piața de comerț electronic mondial. Iată primele companii din acest top: 01. AMAZON (pentru că oferp mereu mai mult, mai repede și mai inteligent); 02. GOOGLE (pentru că are mereu o memorie fotografică).

Citiți detalii la Fastcompany


robot CassieRobotul Cassie îți va livra cumpărăturile

Compania Agility Robotics a dezvăluit un robot biped numit “Cassie”. Compania dezvoltată din proiectul ATRIAS de la Oregon State University, se axează pe prototipuri de locomoție și speră că va dezvolta la un moment roboți care să poată păși precum oamenii. Roboții vor putea la un moment să- i ajute pe soldați pe teren, să participe la servicii de urgență de tipul căutărilor și al operațiunilor de salvare sau chiar să livreze produse – așa cum face deja Vrobotul cargo Vespa . Cu un sistem de control mai bun și cu inteligență artificială, Cassie ar putea ajunge la un potențial maxim, dar va mai dura. Deocamdată, ne vom declara mulțumiți dacă robotul va putea să urce și să coboare singur scările.

Mai multe detalii la Mashable


 

Adauga comentariu

Adauga comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii