Știrile săptămânii: în culisele unui magazin online, realitate virtuală și ghid despre afiliere

E-commerce tasta cos comandaIată cele mai importante 5 știri din comerțul electronic din ultimele 7 zile.

Dacă ați găsit zilele acestea alte informații care merită distribuite, trimiteți-ne un email la adresa echipa@gpec.ro sau lăsați un comentariu la finalul articolului.

Vă mulțumim!


2parale-ghidGhid complet despre marketing afiliat

2Parale și Ecompedia îți prezintă în acest ghid cele patru super puteri ale marketing-ului afiliat și principiile de bază. Dacă ai un magazin online și dorești să începi să folosești acest canal de performance marketing, materialul acesta te va ajuta să înțelegi afilierea, să pornești primele campanii și să obții rezultatele dorite.

3Realitatea virtuală și comerțul online

Acum câteva săptămâni vă povesteam că se lucrează la noi tehnologii care să unească realitatea virtuală de comerțul electronic. Alibaba Group pornesc și ei pe acest drum și deschid propriul laborator de cercetare în domeniul realității virtuale. Pentru început ei vor lucra la cel mai mare depozit de produse 3D din lume.

Citește mai multe pe ecompedia.ro

2În culisele unui magazin online

În acest articol despre Fashion Days putem afla ce se întâmplă în spatele unui magazin online și cum lucrează toate aceste părți pentru a aduce clientului comanda acasă. Informațiile sunt prezentate de către Paul Copil, chief operations officer al magazinului online.

Mai multe pe www.businessmagazin.ro

4Geo-blocking la nivel european

Într-un comunicat de presă emis de Comisia Europeană se arată că foarte multe magazine online blochează cumpărăturile în alte țări din UE. Studiul realizat a fost efectuat pe 1400 de retaileri din cele 28 de state membre, iar dintre acestea 38% ce vând bunuri și 68% ce vând produse digitale au menționat că practică blocarea în funcție de țara în care se află cumpărătorul.

Mai multe detalii în acest comunicat de presă

5Aplicația care îți aduce bani

Paribus e un serviciu care îl ajută pe cumpărător să recupereze bani în urma cumpărăturilor online. Aplicația scanează toate cumpărăturile și te anunță pe email atunci când poți recupera bani în urma unor reduceri. Momentan acest serviciu este disponibil doar în SUA și doar cu 18 lanțuri de magazine.

Află mai multe pe www.forbes.com