Primul hipermarket online în provincie, profilul angajatului român din eCommerce

cora-online-constantaPrimul supermarket online în provincie

La 3 ani de la lansarea magazinului online din București, Cora extinde platforma online în Constanța și devine primul supermarket care își deschide magazin online și în provincie. Pe site-ul cora.ro vor fi disponibile aproximativ 30.000 de produse alimentare. Mai multe detalii găsiți pe www.economica.net.


 

posta-romana-emageMAG extinde parteneriatul cu Poșta Română

În prezent clienții eMAG pot ridica produsele cumpărate online de la 35 de oficii poștale, dar până la finalul lunii octombrie numărul acestora va crește cu 120. Tot prin parteneriatul cu Poșta Română, eMAG va deschide trei depozite regionale pentru a reduce timpul de livrare. Cele trei depozite vor fi amplasate în Brașov, Cluj-Napoca și Timișoara, potrivit site-ului profit.ro.


 

profilul-angajatului-in-ecommerceCare este profilul angajatului român din eCommerce?

eComJobs.ro a inițiat STUDIUL – PROFILUL ANGAJATULUI ROMÂN DIN eCOMMERCE și asteaptă răspunsurile tale și a colegilor tăi din industrie.

Rezultatele acestui studiu vor fi publicate în luna noiembrie.

Completează chestionarul acum!


 

amazon-japoniaComandă mâncare dintr-o emisiune culinară

Amazon va realiza o serie de patru emisiuni culinare de câte 40 de minute, despre bucătăria locală din Japonia, și va permite utilizatorilor să comande anumite produse direct din video. Acestă emisiune va fi difuzată pe Prime Video, iar produsele vor putea fi comandate doar în anumite țări. Mai multe detalii pe Ecompedia.ro.


 

mobile-commerceCele mai apreciate aplicații de mobil din comerțul online

Potrivit studiului Mobile 500, ediția 2017, cele mai apreciate aplicații de mobil din comerțul online sunt Fanatics și ASOS. Aplicațiile sunt actualizate și îmbunătățite în mod constant, iar acestea sunt doar o parte din motivele pentru care utilizatorii preferă aceste două aplicații. Mai multe detalii găsiți Internetretailer.com.

 


Acestea sunt cele mai importante știri din comerțul electronic din ultimele 7 zile.

Dacă ați găsit zilele acestea alte informații care merită distribuite, trimiteți-ne un email la adresa echipa (@) gpec.ro sau lăsați un comentariu mai jos.

Vă mulțumim!