[Ultimele zile] Participa si tu la Gomag Virtual Summit in 26-28 septembrie

Săptămâna începe cu vești bune. Mai avem câteva ore până când începe Gomag Virtual Summit 26-28 Septembrie și tu mai ai câteva ore pentru a te inregistra la primul summit 100% online din Romania, Gomag Virtual Summit. Daca vrei sa inveti informatii valoroase de la oameni care stiu pe bune cu ce se mananca eCommerce-ul in Romania, inscrie-te acum la eveniment!

Evenimentul este organizat de echipa din spatele platformei eCommerce Gomag si se va desfasura in perioada 26-28 septembrie, reunind peste 35 de speakeri cu ani buni de experienta in spate. Participarea la summit este complet gratuita iar inregistrarea iti asigura acces exclusiv la inregistrari si materiale de lucru, chiar si dupa eveniment.

Gomag Virtual Summit se adreseaza intregii piete de eCommerce din Romania, in special antreprenorilor, proprietari de afaceri online cu experienta dar si viitori proprietari, aflati acum in plin proces de research si documentare pentru crearea proiectelor lor.

Pentru acestia, organizatorii evenimentului au concentrat fiecare zi de summit pe un subiect specific: Search Day, Social Day si Growth Day – fiecare reprezentand puncte de maxim interes in construirea si dezvoltarea unei afaceri online profitabile. Sesiunile incep de la ora 10:00 si continua pana la ora 18:00, in fiecare zi.

Specialistii prezenti in prima zi de eveniment, Search Day iti vor arata cum sa fii prieten cu Google, discutand subiecte precum SEO, gasirea celor mai bune cuvinte cheie, strategii si analize de link building, local SEO, strategii de continut, planuri de promovare cu ajutorul campaniilor PPC, inclusiv pe YouTube precum si Remarketing.

Prima zi include si doua sesiuni live despre campaniile Google AdWords pe YouTube si strategii de analiza a campaniilor de link building pentru SEO. In cadrul acestor sesiuni, ai posibilitatea de a interactiona live cu speakerii – poti chiar sa le adresezi intrebari specifice pentru business-ul sau ideea ta de afacere, pentru a primi raspunsuri eficiente.

Social Day, cea de-a doua zi de summit, aduce in prim plan subiecte precum Social Media si Facebook Ads, metode de alegere a celor mai potrivite retele sociale pentru afacerea ta, strategii de continut pe social, trenduri si previziuni pentru 2018, campanii pe Facebook inclusiv video si remarketing. Cele doua sesiuni live iti furnizeaza informatii extra despre bloguri si retele sociale pentr afacerea ta dar si strategii de Facebook Ads performante, la costuri minime.

Ultima zi de eveniment, Growth Day, reprezinta o adevarata mina de aur pentru cei care vor sa invete cum sa isi creasca afacerea exact atat cat isi doresc, si putin mai mult. Se discuta la rece despre optimizarea conversiilor, optimizarea pentru dispozitivele mobile, usability, email marketing, sfaturi pentru gestionarea resurselor financiare dar si a echipei, strategii de vanzare precum si un intreg plan de atac pentru construirea unui business pe Amazon.

Printre numele prezente la Gomag Virtual Summit vei recunoaste antreprenori cu experienta, specialisti in eCommerce si Marketing, consultanti, fondatori etc.: Cosmin Daraban (CEO & Co-Founder Gomag si organizatorul acestui eveniment), Raluca Radu (Country Manager ANSWEAR), Valentin Radu (Omniconvert), Liviu Taloi (ECOMpedia), Alex Huditan (Amazonienii), Andrei Radu (GPeC), Andrei Georgescu (White Image), Cristian China Birta (Antreprenor, Consultant, Blogger) si multi altii.

Vrei sa participi si tu la Gomag Virtual Summit? Vrei sa inveti de la cei mai buni cum sa iti cresti afacerea si sa o propulsezi spre cele mai inalte culmi? Inscrie-te si nu rata primul summit 100% online din Romania!

Gomag virtual summit