Start la înscrieri la GPeC Summit, avantajele Instagram, reduceri pe ritmuri muzicale

GPeC Summit – 14-15 Noiembrie 2017: start la înscrieri!

Pe 14 și 15 noiembrie, te așteptăm în București la o ediție epică a #GPeCSUMMIT, powered by FAN Courier! Neil Patel, Amy Harrison și Oli Gardner sunt primele 3 nume pe care le anunțăm de pe afișul Evenimentului Anului în E-Commerce! Vei avea parte de două zile de Conferință E-Commerce & Marketing Online Premium, cu speakeri care sunt capul de afiș al marilor evenimente de profil internaționale.

Continuăm tradiția începută anul trecut cu Bryan Eisenberg, iar pe 15 noiembrie îți readucem GPeC Special Day – un eveniment exclusivist în cadrul căruia doar 4 speakeri internaționali de excepție vor urca pe scenă, iar tu te vei bucura de o zi întreagă de conținut e-commerce premium, fără speech-uri advertoriale.

→ Înscrieri și alte detalii, pe site-ul GPeC


Cum pot folosi magazinele online românești avantajele Instagram

Ecomjobs.ro explică modul în care Instagram permite magazinelor online să-și facă produsele cunoscute în întreaga lume și să se conecteze foarte ușor și gratuit cu clienții actuali sau potențialii clienți, totul cât se poate de natural și real. Se poate folosi numele brandului într-un hashtag personal și astfel magazinele online își pot crea hashtag-uri unice și asociate cu brandul și produsele lor. Topul românesc al magazinelor românești pe Instagram, după numărul de fani:
1️⃣ F64
2️⃣ eMAG
3️⃣ cel.ro
4️⃣ Quickmobile
5️⃣ PC Garage

→ Citiți detalii la Ecomjobs.ro


Reduceri pe ritmuri muzicale

2Performant vine cu o idee inedită: în fiecare săptămână, campaniile magazinelor online din rețeaua de afiliere sunt anunțate într-un clip muzical de Aca Vivaca (Alexandra Andrieș). Prima săptămână a fost dedicată hip-hop-ului, cea de-a doua săptămână de reduceri a fost în stil bossa nova:

Urmărește canalul 2Performant de pe Youtube


Cei mai cei din e-commerce-ul românesc

Potrivit unui ghid de e-commerce lansat de Prysinc, cele mai populare cateorii de produse în comerțul online românesc sunt:
➡ Electronice și IT
➡ Modă și frumusețe
➡ Decorațiuni pentru casă
➡ Jucării și produse pentru copii

Cele mai populare site-uri de e-commerce:
GPeC.ro
ECOMpedia
GoMag

Influencerii din online-ul românesc:
➡ Andrei Radu
➡ Carmen Albisteanu
➡ Cosmin Daraban
➡ Liviu Taloi
➡ Lavinia Biberi
➡ Radu Vilceanu
➡ Raluca Radu

→ Citește detalii pe blog-ul Prisync


Românii au gusturi naturiste, bio și vegane

Piaţa locală de suplimente alimentare şi produse naturiste, bio sau vegane vândute online a înregistrat anul trecut o creştere de peste 20%, ajungând astfel la circa 30 mi­lioane de euro.

„Principalele motive sunt creşterea economică generală precum şi deschiderea din ce în ce mai mare a consumatorilor autohtoni către produse bio şi tratamente alternative“, a declarat pentru Mihai Bucuroiu, fondatorul şi directorul de dezvoltare al Vegis.ro, magazin atestat TRUSTED.ro.

→ Citește detalii în Ziarul financiar