Vesti bune pentru cei din Piatra Neamt: Sexy Analytics 101 – Google Analytics pentru Incepatori vine in iunie si la voi in oras!

Pe Liviu Taloi il stiti cu totii cu siguranta, iar training-urile lui de Google Analytics sunt cunoscute ca fiind deosebit de practice si explicative. Vestaa buna pentru cei din Piatra Neamt este ca Sexy Analytics 101 pentru Incepatori, trainingul sustinut de Liviu Taloi, vine in iunie si la voi in oras.

Sexy Analytics 101 pentru incepatori este o zi de training adresata incepatorilor, divizata in 4 module a cate 90 de minute fiecare. Indiferent daca scopul tau este sa cresti numarul de cereri de oferta, sa vinzi produse/servicii online sau sa ai trafic mare, la finalul acestui training iti va fi clar cum aceste strategii se transpun in practica astfel incat sa ai rezultate masurabile! Pune punct marketingului bazat pe criterii subiective si fa parte din grupul celor care i-au decizii bazate pe analize riguroase. Doar asa vei fi un marketer de succes.

Cele 4 module te vor introduce treptat in lumea Analytics, incepand cu notiuni introductive pana la exercitii cat se poate de practice si adaptate celor 15 participanti.

Trainingul Sexy Analytics 101 are loc pe 16 Iunie 2015 la Central Plaza Hotel, Piatra Neamt cu un pret promotional de numai 120 de euro + TVA, redus pentru voi la 100 de euro + TVA daca actionati acum!

Liviu Taloi Sexy Analytics