WeContent 2018 reunește comunitatea creatorilor de conținut de calitate din România

Două săptămâni ne mai despart de evenimentul toamnei în content marketing. Pe 1-2 noiembrie ne vedem la WeContent, pentru a-i cunoaște și asculta pe unii dintre cei mai influenți speakeri, specialiști din domeniu, care vor împărtăși poveștile lor și și insight-uri despre cum să ai o strategie de conținut de succes.

Sonja Jefferson (Valuable Content), Jon BurkhartLaurențiu Dumitrescu (Digital Star), Ana-Maria Caia, Lucian Mândruță, Corina Băcanu (corinabacanu.ro), Jon Mowat (Hurricane Media), Kevin Gibbons (Re:signal), Alex Dona (Times New Roman)  sunt doar câțiva dintre speakerii care vor urca pe scena WeContent pe 1 noiembrie cu sfaturi și lecții care să eficientizeze eforturile de content ale marketerilor.

Ziua a doua (2 noiembrie) este dedicată workshop-urilor susţinute de Sonja Jefferson și Jon Burkhart, doi traineri britanici cu know-how și vastă experiență în crearea de conținut. 

Dacă ești specialist în marketing, comunicare sau PR, copywriter sau content writer, vlogger, blogger sau influencer, antreprenor sau specialist SEO, ești invitat în comunitatea creatorilor de conținut de calitate. Până pe 22 octombrie îți mai poți lua biletul la preț Regular.

Pentru agendă completă, speakeri și detalii, vizitează site-ul evenimentului.