GPeC recomandă București Business Days și vă oferă reducere la înscriere

Bucuresti Business Days introGPeC recomandă București Business Days și vă oferă reducere la înscrierea la acest eveniment la care antreprenorii din București vor să afle de la cei mai buni specialiști din lume cum să își construiască o strategie de business câștigătoare.

Anul acesta, evenimentul București Business Days va avea loc în perioada 8-9 decembrie 2015 la Willbrook Platinum. Înscrierile pentru toți cei care vor să participe sunt deschise, în limita locurilor disponibile. Detalii despre înscrieri găsiți pe site-ul oficial. GPeC vă oferă o reducere de 15% la taxa de înscriere: folosiți codul GPEC15.

Un studiu realizat de Business Days România, elaborat în perioada octombrie-noiembrie pe un eșantion de 230 de antreprenori și manageri din București și orașele din împrejurimi arată:

  • peste 36% din antreprenorii din București și zona de sud a României afirmă că și-ar dori să afle de la cei mai buni lideri din domeniu cum să realizeze o strategie de succes;
  • să dezvolte un plan marketing (33%);
  • să-și perfecționeze arta negocierii (31%);
  • în opinia lor, cele mai promițătoare domenii de dezvoltare sunt IT&C (85%), agricultura (61%) și dezvoltarea software (60%).

Alte probleme cu care se confruntă antreprenorii din zonă sunt taxarea și fiscalitatea, brandingul și setarea strategiei. În ceea ce privește așteptările oamenilor de afaceri de la administrația centrală, doar 27% din respondenți au afirmat că acestea sunt “foarte mari”. În același timp, antreprenorii au apreciat că implicarea autorităților locale în susținerea afacerilor din regiune este foarte slabă (38%).

Bucuresti Business Days

Dintre temele conferinței București Business Days menționăm:

  • “Criza resurselor umane și modul în care vor influența tendințele de pe piața de muncă. Evoluția economiei globale”
  • “Arta deciziilor în condiții de incertitudine și schimbare”
  • “Managementul timpului și tehnici de organizare”.

Începând de anul acesta, platforma Business Days organizează Gala Business Days, eveniment în cadrul căruia vor fi premiate acele companii, antreprenori și manageri din spatele lor care s-au remarcat la următoarele capitole: performanta, excelența, inovația și impactul social. Peste 300 de oameni din elita mediului de business din România vor lua parte la Gala Business Days.

Acțiunile București Business Days – conferințe , workshopuri, masterclass-uri, seri internaționale de business networking,  expoziții de produse,  programe dedicate startup-urilor , matchmaking etc. compun rețeta unui eveniment de networking de cea mai înaltă clasă. Un ingredient esențial pentru cei care doresc  să-și dezvolte afacerea la nivel național sau internațional și să găsească partenerii potriviți de discuții. Detalii despre înscrieri găsiți pe site-ul oficial.

Despre Business Days

Business Days este o platformă de informare, educațională și de networking dedicată antreprenorilor și managerilor din România, al cărei scop este acela de a crea o cultură antreprenorială sănătoasă și durabilă. Evenimentele Business Days sunt organizate de peste 5 ani de zile și strâng la fiecare ediție peste 1.000 de participanți. București Business Days este ediţia cu numărul 21 din seria de evenimente de succes, considerate de speakeri, parteneri și participanți, drept cel mai mare, de impact și relevant eveniment de business din România.


 

Printre partenerii evenimentului se numără  Raiffeisen Leasing, EY România, Fan Courier, AON, Philips România, Dedeman, Unicredit Țiriac Bank, DPD, Zitec, GH, Universul Juridic, Rogalski Damaschin, API, UPC Business, SBR, BrandFusion, Regina Maria, Mobila Dalin, MedLife, Lenovo, Heineken, Opel,  MMC- fondată de Liana Marin, Buticul de Inspirație by Dana Tudor.

Parteneri media: Wall-Street, Manager Express, Romania Libera, Europa FM, 9am, avocatnet.ro, Business24, Ziare.com, AiSucces.ro, OrdineaZilei.ro, FoodNews, JurnaluldeAfaceri, Retail-FMCG, BusinessLive.ro, PortalHR, bestjobs, GPeC, Feed Forward, Softlead, 4Career, Learn&Go, Zelist Monitor, 24Fun, IQAds, startups.ro, BizzClub, ComunicatedePresa.ro,  Transilvania Business, Premian, Tribal WorldWide, Garajul de PR, Chic-Elite.ro.