Magazinele inscrise la GPeC 2013 in categoria Turism

122 de magazine online s-au inscris la cea de-a 8-a editie a Galei Premiilor eCommerce si au fost aprobate in competitie, dupa ce au demonstrat ca respecta aspectele legislative in vigoare si codul de bune practici TRUSTED.ro Dintre acestea, 8 magazine s-au inscris in categoria Turism – 2 magazine Start-Up (cu o vechime de minim 6 luni, dar mai putin de 1 an), 3 magazine Experienced (magazine cu o vechime mai mare de 1 an si mai putin de 2 ani sau o vechime de peste 2 ani dar traffic ranking in Alexa mai mare de 200.000 la momentul jurizarii) si 3 magazine Professional (au minimum 2 ani de existenta in piata – calculati de la luna aprilie 2013, au traffic ranking in Alexa mai mic de 200.000 la momentul jurizarii si accepta plata online prin card.

Lista completa a magazinelor inscrise la GPeC 2013  in categoria Turism este, in ordine alfabetica:

Cocktail Holidays – O placere de vacanta! [Start-up]

Cocktail Holidays (marca inregistrata Prompt Service Travel), infiintata in anul 1993 organizeaza curse charter pe piata de turism din Romania inca din anul 1995. De asemenea, agentia tour operatoare Cocktail Holidays comercializeaza servicii turistice individuale si de grup in tara si in strainatate, cazari oriunde in lume, transferuri, sejururi, luni de miere, vacante exotice, circuite, city break-uri, servicii rent a car, croaziere, precum si servicii de ticketing.

eSky – Centru de calatorii online [Professional]

eSKY.ro este o agentie de turism care functioneaza exclusiv online. Face parte din grupul international eSKY cu sediul central in Polonia si birouri in Romania, Bulgaria, Brazilia si Argentina. eSKY faciliteaza clientilor rezervarea de: bilete de avion, hotel, asigurare de calatorie si rent-a-car. eSKY.ro are o cota de piata relevanta pentru segmentul de turism online national si international.

Ocazii Turistice – Agentie de turism online [Experienced]

Ocaziituristice.ro, un nume care a fost auzit prima data in 2005. Pana in noiembrie 2011, Ocaziituristice.ro a fost un portal de turism care a oferit timp de 6 ani informatii utile turistilor despre locurile care doreau sa le viziteze si prezentand diferite oferte de turism. Din noiembrie 2011 echipa Ocaziituristice.ro a s-a aliat cu agentia de turism Dream Voyage, portalul devenind nu doar un site de prezentare a ofertelor agentiei, ci o unealta online pentru turistii care doresc sa isi rezerve vacanta.

Paravion.ro – Primul website de rezervari de bilete online din Romania [Professional]

Paravion.ro este primul site romanesc de servicii turistice si rezervari de bilete de avion online, iar din 2012, compania OTA (online travel agency) a grupului Happy Tour – proprietate a GED Capital.

TravelDesk – Bilete de avion online [Start-up]

Traveldesk este leader de piata in industria turismului pentru bilete de avion offline (referinta BSP Ro mania). IBE traveldesk.ro este o agentie online care oferera clientilor oportunitatea de a putea rezerva, plati & livra servicii turistice (de la bilete de avion si pana la vacante, citybreak & croaziere) si toate acestea intr-un timp foarte scurt.

Tripsta.ro – Cele mai ieftine bilete de avion, hoteluri si inchirieri de masini [Experienced]

Tripsta.ro este o agentie de turism online, care ofera vizitatorilor si utilizatorilor site-ului posibilitatea de a rezerva bilete de avion ieftine, hoteluri, inchirieri de masini si pachete turistice in toata lumea. Clientul are posibilitatea de a face rezervari online 24 de ore pe zi.

VelTravel  – Preturi corecte [Experienced]

Sistem de rezervari on line pentru servicii turistice, cazari hoteluri si apartamente, pachete dinamice avion + hotel, vacante si bilete de avion. O premiera este aplicatia care permite clientului sa rezerve o vacanta (pachet turistic, circuit sau charter) on-line, dar sa o si plateasca direct pe internet. Sistemul de plata este complet securizat, plata serviciilor facandu-se catre banci din Romania.

Vola.ro – Nr. 1 in Romania [Professional]

Vola.ro este cea mai mare agentie de turism online din Romania, avand, inca de la infiintare, o dinamica exploziva, atat ca cifra de afaceri, cat si ca numar de angajati si clienti. Vola.ro deserveste persoane fizice sau companii, oferind servicii complete de turism: bilete de avion de linie si low-cost, rezervari hoteluri, city break-uri, vacante, asigurari medicale de calatorie si servicii de rent-a-car.

Gala Premiilor eCommerce 2013 este un eveniment sustinut de: Banca Transilvania, Cargus, DPD Romania, FAN Courier, MasterCard, Orange, UIS, VISA, Zumzi

Cu sprijinul: Agile Media, CasaDeTraduceri, ClickTale, ECOMpedia, HostwaySilkweb, TeamDeals, TRUSTED.ro, WebDigital, White Image, ZeList, 2Parale

Parteneri media: AvocatNetPaginaDeMedia.ro, Blogal Initiative, Computer Blog, Comunicate De Presa, DAS Cloud, Hotnews, IAB Romania, Kiss FM, Laptop News, Radio Romania Cultural, ShopMania, Trafic, Ulise

Bloguri partenere: Chinezu, Cristi Dorombach, Iyli, Lavinia Biberi, Liviu Taloi, Victor Kapra, Sabina Cornovac, Sorin Rusi, Stefan Murgeanu, Alex Mihaileanu, Marius Calugaru