Solutii PPC la cheie, personalizare, automatizari si noua legislatie in comertul electronic – A doua zi a Scolii de Vara de E-Commerce GPeC 2014

speakeri-gpec-scoala-de-vara-ziua2Cea de-a doua zi a Scolii de Vara de Comert Electronic GPeC 2014 va trece la partea de marketing practic, abordand 2 canale diferite: PPC si e-mail marketing. Dupa 2 workshop-uri intensive despre solutii PPC la cheie si cresterea engagementului prin personalizare, automatizari si analiza datelor, vom discuta cu Bogdan Manolea despre avantajele si dezavantajele magazinelor online in urma noii legislatii in comertul electronic.

Agenda completa a Scolii de Vara de Comert Electronic GPeC 2014 poate fi consultata aici, iar voi mai aveti timp pana pe 20 august sa va inscrieti pentru cel mai complex program de training in e-commerce din Romania.

Solutii Pay Per Click la cheie

Cristian-Ignat-2ParaleCristian Ignat, Pay Per Click Manager 2Parale, conduce divizia specializata de Pay Per Click din 2Parale, agenție Platinum Google Engage. Cu o experienta de mai bine de 7 ani in marketingul online, Cristian este singurul absolvent din Romania al masterului Pay Per Click de la Market Motive si contribuie activ la popularizarea domeniului pe piata romaneasca, fiind printre primii traineri din Romania certificati in Google AdWords. Este recunoscut pentru studiile de caz si prezentarile aplicate pe care le sustine ca speaker invitat la evenimente de top din domeniu, atat din Romania, cat si din alte tari europene. Impreuna cu echipa sa dezvolta strategii si administreaza conturi pentru companii precum Arabesque, Credit Europe Bank, Provident si Miniprix.

In cadrul workshopului, vom discuta cu Cristian Ignat despre solutii PPC potrivite pentru specificul business-urilor prezente la training si vom intra in detalii legat de remarketing si alte tehnici PPC de interes.

Puterea contextului: Cum sa livrezi o experienta premium si sa cresti engagementul prin personalizare, automatizari si analiza datelor

Andrei-Georgescu-White-ImageAndrei Georgescu este fondatorul  White Image si este  focusat pe ceea ce creaza rezultate. El este specializat in strategii de email & data marketing lucrand de mai multe de 11 ani  pentru clienti precum ING Bank, OTP Bank, VW, Audi, eMag, Flanco, Lindab, Publica, Romstal, Mobexpert etc. Este certificat de catre MarketingSherpa in tactici avansate de email marketing, in optimizare si value proposition development. In 2014, White Image a castigat 3 Mentiuni de Onoare la MarketingSherpa Email Awards (cel mai mare eveniment de email marketing din lume) pentu campanii de generare de leaduri si e-commerce. De asemenea in 2013 a castigat un premiu silver la acelasi evenimnte pentru strategie de crestere a bazelor de date.

Andrei ne va vorbi in cadrul workshop-ului de la Scoala de Vara de E-Commerce GPeC 2014 despre strategii de email marketing bazate pe personalizare, automatizari si analize big data.

Avantajele si dezavantajele magazinelor online in urma noii legislatii in comertul electronic – explicarea tuturor noutatilor si aspectelor importante ale noii legi

OLYMPUS DIGITAL CAMERABogdan Manolea este consultant juridic interesat de domenii ca dreptul tehnologiei informatiilor, proprietate intelectuala/industriala insa si de orice domeniu implicand dreptul, Internetul si atitudinea civica. Proprietar al paginii web Legile Internetului – legi-internet.ro, care prezinta din 2001 principalele evolutii din dreptul tehnologiei informatiei. Autor a suficiente prezentari si articole pe teme legate de Drept si Tehnologia Informatiei (comert electronic, semnatura electronica, nume de domenii, jurisdictie si Internet, dreptul la viata privata, etc.) facute la evenimente nationale si internationale.Bogdan este de asemenea si Co-fondator Trusted.ro.

Vom aborda cu Bogdan noua lege a comertului electronic, avantajele si dezavantajele pe care aceasta le are asupra unui magazin online si implicatiile existente.

Grabeste-te! Scoala de Vara de E-Commerce GPeC 2014 iti ofera singurele cursuri intensive de comert electronic din Romania sustinute de cei mai buni specialisti din e-commerce si online. In acest an, Scoala de Vara se desfasoara in perioada 27 august – 1 septembrie 2014 la Family Hotel Arnica *** din Moeciu de Sus, intr-un cadru absolut magnific de munte. Locurile sunt limitate. Inscrie-te acum! Inscrierile se vor incheia pe 20 august.

10403220_935600846465873_6220504230931768610_n

GPeC 2014 este un eveniment sustinut de: Cargus; Carrefour Online; DPD; FAN Courier; Garanti Bank; MasterCard; Microsoft; Orange; SameDay; UIS; ZITEC

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Recommended Travel Partner: Paravion.ro

Cu sprijinul: 2Parale, Advanced Ideas, Agile Media, Alin Dobrin Photo, CasaDeTraduceri, ECOMpedia, EuroWeb, Extended, flexiLIVE, Hostway, Marketizator, New Black, TRUSTED.ro, Vibetrace, WebDigital, White Image, ZeList

Parteneri media: 220.ro, (Ad)Hugger, Akcees, ANIS, AvocatNet, Bursa, Business Review, Blogal Initiative, Business24, Business Woman, Cariere, Comunicate De Presa, eJobs, Femei in Afaceri, Fulvia Meirosu, Hotnews, IQAds, Kiss FM, Laptop News, Lumea SEO PPC, Modern Buyer, RomaniaPozitiva.ro, Shopmania, Softbinator, SoftLead, Startups.ro, Tech Cafe, Ziare.com

Bloguri partenere: Alex Mihaileanu, Alin Vlad, Ana Matei, Anca Duma, Andreea Stan, Auras Mihai Geambasu, Blogatu.ro, Carmen Albisteanu, Chinezu, Claudia Tocila, Corina Maria Scheianu, Cristi Dorombach, Dorin Apavaloae, Elena Ciric, George Hari Popescu, Ioana Budeanu, iYli, Lavinia Biberi, Madalin Blidaru, Miruna Siminel, Oana Grecea, Olivian Breda, Raluca Popa, Razvan Acsente, Sabina Cornovac, Sandra Clipea, Sorin Rusi.