10 invitatii gratuite la Conferintele Nationale de E-Commerce din 27 si 28 mai 2013

Organizatorii Conferintelor Nationale de E-Commerce ofera 10 9 invitatii gratuite care permit accesul la toate modulele din cele doua zile de eveniment, respectiv 27 si 28 Mai 2013, celor care sunt cu adevarat interesati sa participe si isi motiveaza cat mai bine solicitarea.

Conferintele Nationale de E-Commerce sunt organizate in cadrul celei de a 8-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce – cel mai important eveniment de comert electronic din Romania. Acestea se vor desfasura pe 27 si 28 Mai, in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms situat in Calea Rahovei nr. 198A, sector 5, in apropierea Palatului Parlamentului.

Organizatorii ofera 10 invitatii gratuite celor cu adevarat interesati sa participe, antreprenori sau persoane direct implicate in e-commerce, care isi doresc sa afle ultimele tendinte in piata de la cei mai buni specialisti romani si internationali.

Ziua de 27 Mai reprezinta Conferinta propriu-zisa si reuneste peste 25 de speakeri – nume sonore ale industriei online, reprezentanti ai companiilor de top precum: VISA, MasterCard, RomCard, Orange Romania, Banca Transilvania, PayU, MobilPay, METRO Cash&Carry, ARABESQUE, Cargus, FAN Courier, DPD Romania, NORIEL, evoMAG, Oktal, Paravion, Elefant, LaFemme, Daedalus Millward Brown, ING Bank etc.

In aceasta zi, veti asista la keynote speeches si dezbateri publice pe cele mai importante subiecte de comert electronic. Deloc in ultimul rand, veti participa la prezentarea invitatului special Evghenii “Geno” Prussakov – unul din top 3 experti la nivel mondial in Affiliate Management.

Ziua de 28 Mai aduce participantilor 8 workshop-uri in paralel pe teme precum: Analytics, SEO, Social Media, Pay Per Click Advertising, E-Mail Marketing, Aspecte legislative discutate de reprezentantii ANPC, Marketing Afiliat, dar si un Laborator de E-Commerce (exemple concrete pentru magazinele online care sa le ajute sa vanda mai mult).

Dupa-amiaza zilei de 28 Mai se incheie cu modulul “E-Commerce Zone” in cadrul caruia furnizorii de solutii si servicii e-commerce discuta fata in fata cu magazinele online si isi prezinta ofertele, totul culminand cu oportunitati de afaceri si networking.

Cei care activeaza in domeniu sau sunt interesati de lansarea unui business online ori de cifrele din piata, au ocazia sa participe gratuit la cele doua zile de eveniment – organizatorii oferind 10 invitatii gratuite celor direct interesati.

Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un e-mail la adresa contact [@] gpec.ro cu subiectul “Imi doresc o invitatie gratuita la Conferintele Nationale de E-Commerce” in care sa va motivati cat mai bine solicitarea. Termenul limita pentru solicitarea unei invitatii este sambata, 25 mai 2013, ora 23:59.

“Ne-am dorit dintotdeauna sa facilitam accesul celor care sunt interesati de comertul electronic. De aceea, oferim 10 invitatii gratuite pentru persoanele care vor sa se intalneasca cu specialistii pietei si, mai ales, vor sa primeasca informatii de calitate in cadrul Conferintelor Nationale de E-Commerce din 27 si 28 mai”, declara Andrei Radu, Fondatorul Galei Premiilor eCommerce. “Ne rezervam, insa, dreptul de a acorda invitatiile doar celor care isi motiveaza cat mai bine intentia de participare – pentru ca ne vrem in sala oameni, cu adevarat, interesati”, adauga Radu.

Nu in ultimul rând, jurnaliştii interesaţi de stadiul actual al pieţei de comerţ electronic, cât şi de realizarea de interviuri şi materiale cu speakerii de renume prezenţi la eveniment, sunt invitaţi să participe – evident gratuit, doar confirmând prezenţa lor în prealabil pe e-mail la contact [@] gpec.ro

Agenda completa a Conferintelor Nationale de E-Commerce pentru cele 2 zile, poate fi consultata la www.gpec.ro/conferinte.

Conferintele Nationale de E-Commerce sunt organizate in cadrul Galei Premiilor eCommerce 2013. Partener media agreat al Conferintelor: PaginaDeMedia.ro

Gala Premiilor eCommerce 2013 este un eveniment sustinut de: Banca Transilvania, Cargus, DPD Romania, FAN Courier, MasterCard, Orange, UIS, VISA, Zumzi

Cu sprijinul: Agile Media, CasaDeTraduceri, ClickTale, ECOMpedia, eName, Silkweb, TeamDeals, TRUSTED.ro, WebDigital, White Image, ZeList

Parteneri media: AvocatNetPaginaDeMedia.ro, Blogal Initiative, Computer Blog, Comunicate De Presa, DAS Cloud, Hotnews, IAB Romania, Kiss FM, Laptop News, Radio Romania Cultural, ShopMania, Trafic, Ulise

Bloguri partenere: Chinezu, Cristi Dorombach, Iyli, Lavinia Biberi, Liviu Taloi, Victor Kapra, Sabina Cornovac, Sorin Rusi, Stefan Murgeanu, Alex Mihaileanu, Marius Calugaru