GPeC 2013 news alert

  • Dupa cum stiti, magazinele online care se inscriu la GPeC 2013, vor trece prin 2 etape de evaluare (prima in luna iunie, iar cea de a doua in luna octombrie). Castigatorii GPeC 2013 sunt desemnati facand media intre notele obtinute in prima etapa si a doua etapa astfel: conteaza in proportie de 20% notele din prima etapa si 80% notele din etapa finala (octombrie 2013).
  • Scopul GPeC este ca magazinele inscrise in competitie sa evolueze de la o etapa la alta, in asa fel incat magazinele sa isi rectifice problemele semnalate de juriu chiar in timpul competitiei si sa devina performante. Cel mai important este sa avem in piata magazine calitative, pentru ca doar asa putem contribui la cresterea increderii consumatorilor in comertul online.
  • Perioada de inscrieri a magazinelor in competitia GPeC 2013 se incheie pe 31 Mai. Insa, magazinele care se inscriu pana pe 23 mai beneficiaza de participare gratuita la Conferintele Nationale de E-Commerce din 27 si 28 Mai, in limita a 2 persoane/magazin. Asadar, daca vrei sa iti inscrii magazinul la GPeC, fa-o cat mai repede ca sa beneficiezi de gratuitate la Conferinte!
  • Pe langa magazinele participante la GPeC, oricine este interesat de e-commerce se poate inscrie la Conferinte! Daca nu iti inscrii magazinul in competitie, pretul unui bilet este de 100 euro/persoana pana pe 23 mai – dupa aceasta data devine 150 euro/persoana pentru ambele zile. Profita de oferta cat mai repede!
  • Nu uita ca daca esti un furnizor de solutii/servicii e-commerce, ai ocazia sa stai de vorba fata in fata cu potentialii tai clienti (magazinele online) in cadrul modulului de networking E-Commerce Zone. Scrie-ne pe contact [@] gpec.ro ca sa iti rezervi locul de ofertant!