Miscam lucrurile. Impreuna.

Razvan Badu, Cartuse-Imprimante.net – comentariu preluat mot-a-mot de pe Facebook: „Parerea mea este ca, odata ce participi ca magazin la GPeC si la Scoala de Vara, nu angajezi o firma si mai multe deodata de la care primesti recomandari de baza. As putea zice ca pentru noi http://www.facebook.com/l/cAQDn69Wf/www.cartuse-imprimante.net am reusit, in urma recomandarilor lor, sa crestem rata de conversie de la 1 % la 3,5 %. Cred ca asta zice tot….”

De ce ma bucur? Pentru ca GPeC si-a atins scopul prin actiunile pe care le face. Pentru ca exact ce am promis, se intampla – respectiv cresterea calitatii magazinelor online. Pentru ca facem si nu vorbim vorbe ca altii.

De saptamana trecuta, am pornit inscrierile pentru singura saptamana de traininguri intensive in comertul electronic romanesc – Scoala de Vara GPeC. Google va sta la masa cu tine, Institutul Roman de Training la fel, nu mai vorbesc de toti ceilalti care, in mod constant, scriu, ofera cifre, dau consultanta si isi impartasesc experienta cu tine. Iar in urma Scolii de Vara, businessul tau va creste.

Ai la dispozitie foarte putin timp daca vrei sa fii alaturi de noi. Mai sunt doar cateva camere disponibile, iar asta la mai putin de o saptamana de cand am lansat inscrierile.

Vezi agenda si, doar daca tu crezi ca merita, inscrie-te pentru o saptamana de comert electronic pe paine si fun cu cei mai misto oameni din online.

Eu, unul, va astept alaturi de ceilalti participanti deja confirmati.

Andrei Radu