Ultimele ore de inscrieri in Competitia Magazinelor Online GPeC 2015!

Ultimele ore de inscrieri in Competitia Magazinelor Online GPeC

Inscrierile la cea de a 10-a editie anuala a Competitiei Magazinelor Online GPeC se incheie astazi, 27 Aprilie 2015, ora 23:59 (ora Romaniei). AVON, DressBox, F64, Floria, Meli Melo, Noriel, Otter, Paravion, Plafar, Stilago, Tripsta, Tudor-Tailor, WatchShop sunt doar cateva din brand-urile cunoscute publicului larg, care au ales sa se inscrie in Competitia GPeC 2015. Intocmai ca in ultimii doi ani, lupta cea mai stransa se va da pe categoria „Fashion”, categorie cu cele mai multe inscrieri in competitie pana in acest moment si cu multe nume grele din domeniu.

Peste 40% din magazinele inscrise la GPeC 2015 se afla cel putin la a doua participare in competitie, iar jumatate din acestea au deja la activ cel putin 3 participari anuale. Avem si un magazin online veteran, aflat anul acesta la a 6-a participare consecutiva! :)

Nu uita: doar astazi pana la ora 23:59, iti mai poti inscrie magazinul online in cea mai importanta competitie a e-commerce-ului romanesc – #CompetitiaGPeC! Iti recomandam, sincer, sa nu mai lasi timpul sa treaca gandindu-te ca „poate nu esti pregatit sa participi anul acesta”… sunt multi care fac aceasta greseala! Cum am mai spus-o, Competitia GPeC isi actualizeaza criteriile de jurizare in fiecare an, tinand pasul cu ultimele tendinte in e-commerce la nivel mondial. Asadar, daca mergi pe ideea ca nu esti pregatit acum, de fapt nu vei fi niciodata pregatit… Si, crede-ne, concurenta ta nu sta pe loc!

Vezi toate avantajele majore pe care ti le aduce Competitia GPeC si inscrie-te azi! Mai ai doar cateva ore sa iei o decizie inteleapta!