ecomTEAM 2023: Speakeri de top vin la team building-ul eCommerce-ului românesc din Brașov

Wall-street.ro organizează, pe 21 și 22 septembrie, evenimentul „ecomTEAM 2023 – Is your online shop ready to go global?”, ediție ce se va concentra pe extinderea la nivel internațional a magazinelor online românești, dar și pe dezvoltarea cât mai accelerată a acestora la nivel local. Președintele și cofondatorul Ecommerce Europe, Wijnand Jongen, sau Filip Susfal, Business Development Specialist Allegro, sunt printre speakerii de top confirmați la ediția din acest an, ce se va desfășura la Qosmo Hotel din Brașov.

Invităm, totodata, magazinele online să participe la Maratonul interviurilor video pentru a spune povestea lor, care se va transforma într-un articol publicat pe Wall-street.ro. 

În virtutea parteneriatului Wall-Street.ro & GPeC, îți oferim 20% discount la ultimele bilete de participare cu cazare până pe 4 septembrie inclusiv. Aplică codul de reducere GPEC20TEAM pe pagina ecomTEAM ca să beneficiezi de reducere. 

Aflat la a 13-a ediție, ecomTEAM se concentrează atât pe tehnicile necesare pentru dezvoltarea magazinelor online la nivel local, cât și pentru extinderea lor la nivel internațional. Evenimentul aduce și în acest an Zona Expo dedicată soluțiilor pentru magazine online, cât și așteptata ecomPARTY, un moment de relaxare și voie bună pentru participanți.

Speakeri și teme abordate în cadrul evenimentului ecomTEAM 2023

ecomTEAM aduce două zile dedicate e-commerce-ului la Brașov pe 21 și 22 septembrie, paneluri, prezentări și worksop-uri care te vor ajuta să îți duci magazinul online la alt nivel, dar si în alte piețe. Vezi aici cei peste 30 de speakeri confirmați.

Principalele teme de discuție vor fi:

Day 1 – Build your way to international expansion at home

  • e-Commerce Logistics: winning strategies for your online shop
  • SaaS & international Marketplace platforms: What fits your needs?
  • How to tailor your online store both for local and global markets 
  • Online shops that inspire: local and international

Workshop 21 Sept Bogdan Zaharia, Data Revolt – Exploring Ecommerce Growth Strategies with GA4

Day 2 – How to make sure that hard work will pay off?

  • Cross-border Payments: which methods can boost your sales?
  • B2B & B2C E-commerce – Retail and FMCG: Challenges and Lessons
  • Online shops that inspire: local and international

Workshop 22 Sept Valentin Radu, Omniconvert – How To Increase Customer Lifetime Value in eCommerce using CVO

Programul complet, precum și magazinele online confirmate în Maratonul de interviuri se găsesc pe pagina ecomTEAM, aici. Până pe 4 septembrie poți avea 20% discount prin codul GPEC20TEAM la ultimele bilete cu cazare inclusă.