Alex Langshur, Co-Fondatorul Cardinal Path și fost Președintele al Digital Analytics Association, vine în România la GPeC Summit pe 25-26-27 Mai 2016!

Suntem „atât de aproape” de lansarea celei de a 11-a ediții anuale a GPeC – Cel mai Important Eveniment de E-Commerce din România – dar nu ne lasă sufletul să mai așteptăm câteva zile fără să împărtășim cu voi primele surprize HUGE pe care vi le-am pregătit anul acesta! :-)

Ne face o deosebită plăcere să dezvăluim identitatea primului invitat special al GPeC Summit din lista WOW de speakeri internaționali de top cu care vă veți întâlni pentru prima oară în România: astăzi faceți, deci, cunoștință cu Alex Langshur! Alex Langshur, Cardinal Path, for the first time in Romania at GPeC Summit 2016

Alex Langshur este co-fondator si senior partner al Cardinal Path – una dintre cele mai importante agenții de Digital Performance Measurement din America de Nord, achiziționată de curând de Dentsu Aegis Network, un gigant media cu business-uri pe 5 continente. În prezent, Alex conduce divizia de Digital Intelligence și Digital Marketing a Cardinal Path pentru peste 50 de țări, prioritatea lui fiind (simplu spus) de a-și ajuta clienții să transforme vizitele din site în bani.

Alex este fost Președinte al Digital Analytics Association (DAA) – cea mai importantă asociație din lume dedicată web analytics din care fac parte toți profesioniștii din domeniu la nivel internațional. El este și azi Director Emeritus în cadrul DAA.

De asemenea, Alex este invitatul special al celor mai importante conferințe de Digital Marketing din întreaga lume și, în același timp, predă în cadrul British Columbia University, dar face parte și din Board of Advisers al McMaster University Analytics Program.

Pe Alex Langshur îl veți întâlni pentru prima dată în România la GPeC Summit, cel mai important eveniment de e-commerce, care se va desfășura timp de 3 zile la București, pe 25-26-27 Mai 2016.

Pentru ediția de primăvară a GPeC Summit (nu uitați că urmează și ediția de toamnă în luna Noiembrie 2016 ;-)) v-am pregătit un line-up excepțional de speakeri internaționali recunoscuți ca autorități în domeniu la nivel mondial și, mai ales, practicieni. Pe scurt, ne-am asigurat că veți avea parte de conținut premium, pe principiul pe care îl iubim și pe care îl respectăm de 11 ani de tradiție GPeC: fapte, nu vorbe! 

Alex Langshur va urca – pentru prima dată în România – pe scena GPeC în ziua de 25 Mai 2016 cu un keynote speech în cadrul Conferinței, iar pe 26 Mai va susține un workshop de 90 de minute bazat pe studii de caz și exemple concrete. Orice întrebare pe care ați avea-o legată de digital marketing, user experience și optimizarea conversiilor, o veți putea adresa omului care a pus umărul la fondarea Digital Analytics Association.

Ziua de 25 Mai din cadrul GPeC Summit va fi dedicată Conferinței și Expo, iar seara este rezervată Party-ului GPeC – prilej excelent de networking informal cu speakerii și participanții. Următoarele două zile (26 și 27 Mai) vă vor aduce 12 Workshop-uri aplicate x 90 minute fiecare, adică nu mai puțin de 18 ore de conținut e-commerce premium de la cei mai buni specialiști români și internaționali.

Comunitatea GPeCPreț special pentru Prietenii GPeC

GPeC 2016 va fi lansat la începutul lunii aprilie, iar pe noua versiune a website-ului veți regăsi toate informațiile necesare despre GPeC Summit, precum și formularul de înscriere la eveniment. Tot atunci pornim și înscrierile Magazinelor Online în Competiția GPeC – un adevărat audit al magazinelor online ținând cont de peste 120 de criterii de jurizare.

Dar pentru că astăzi v-am dezvăluit numele primului speaker de top pe care îl veți întâlni la GPeC Summit, mai avem o surpriză pentru voi: un preț special pentru Prietenii GPeC, pentru cei care fac parte din Comunitatea GPeC și care își doresc să ne fie alături an de an. Prețul unui bilet de acces la toate cele 3 zile de eveniment (Conferință, Expo, Party, Workshop-uri) este de doar 117 EUR (TVA inclus), oferta fiind valabilă doar câteva zile, până la lansarea oficială GPeC 2016. Prețul include serviciile de catering precum și serviciile de traducere simultană (Română – Engleză).

Tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de ofertă este să:

  • ne scrieți un mail la contact [la] gpec [punct] ro cu subiectul „Pret special Prieten GPeC”
  • în corpul mail-ului trebuie să ne oferiți informațiile complete de facturare (în cazul persoanelor juridice: denumire firmă, adresă poștală sediu social, cod fiscal, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului, cont IBAN, banca și sucursala, iar în cazul persoanelor fizice: nume și prenume, adresa poștală de domiciliu, serie și nr. de buletin)
  • neapărat să specificați și numele dvs. complet, funcția în cadrul companiei pe care o reprezentați (dacă este cazul), adresa de e-mail și numărul de telefon mobil pentru eventual contact

Cu cât mai repede ne trimiteți acest mail, veți fi siguri că veți beneficia de prețul special de 117 EUR (TVA inclus) pentru toate cele 3 zile de GPeC Summit (25-26-27 Mai 2016, București, România)! Atenție, oferta expiră în doar câteva zile odată cu lansarea oficială a GPeC 2016!

Pregătiți-vă de 3 zile de conținut e-commerce premium de la cei mai buni speakeri internaționali și români! Lista surprizelor pe care vi le-am pregătit abia a fost deschisă… deci țineți aproape pentru că urmează GPeC, ediția de 11 ani! ;-) #GPeC11.

_________________________

GPeC 2016, ediția de 11 ani, este un eveniment powered by FAN Courier – liderul pieței de curierat din România

Eveniment susținut de: AVON, ContentSpeed, DPD, Garanti Bank, NewsMAN, Online-Online.ro by Credius, Orange, Visa

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

_________________________