Answear achiziționează două branduri internaționale de fashion: Sneakerstudio și PRM

Un început de an în forță pentru Answear.com – compania internațională de fashion și lifestyle e-commerce – care achiziționează Sneakerstudio, unul dintre cei mai importanți retaileri de sneakers și streetwear din Europa Centrală și de Est, precum și PRM, brand în ascensiune pe piața de premium-luxury streetwear și sneaker, extinzându-și astfel gama de produse și targetând astfel categorii noi de clienți, se anunță într-un comunicat al companiei.


Krzysztof Bajołek, CEO Answear.com declară că acestă fuziune s-a bazat pe afinitatea pentru brandurile care ies în evidență iar cele 2 branduri achiziționate va ajută compania să își extindă aria de afaceri și să atingă noi categorii de clienți – categorii cu o apetența crescută pentru shopping online.

Sneakerstudio este un brand din segmentul sneakers și lifestyle în rândul comunității tinerei generații de pe piețele CEE. Brandul s-a născut în 2015 în districtul Kazimierz din Cracovia, într-un boutique ce a devenit o destinație cult pentru fanii locali ai pantofilor sport și ai culturii stradale.

PRM, pe de altă parte, este un concept nou, care este în concordanță cu tendințele actuale ale pieței și oferă produse streetwear și fashion de lux.

Mai multe detalii puteți citi aici.