Cateva ganduri…

Suntem in Vinerea Mare si deja ne gandim la cozonaci, familie, prieteni si la masa traditionala de Paste (cel putin, noi asta facem :)). De-a lungul anilor, ne-am propus ca macar in perioadele importante din viata noastra si de Sarbatori, sa ne golim mintea de tot ceea ce inseamna business, GPeC, TRUSTED sau orice care are legatura cu job-ul si sa ne simtim pe deplin liberi, fara griji – ca si cum am fi iar copii.

E o “terapie” verificata si functioneaza perfect. Ca idee, va recomandam si voua sa fiti mai relaxati incepand de astazi pret de cateva zile, sa lasati problemele deoparte (nu de alta, dar problemele nu se termina niciodata si avem timp si pentru ele) si sa gustati din primele zile ale anului ceva mai insorite si mai vii datorita renasterii spirituale a fiecaruia din noi.

Putini cati suntem – 4 oameni mari si lati din spatele GPeC – de azi pana luni inclusiv, nu mai vrem tehnologie, retele sociale, calculator, internet: pur si simplu ne vom bucura de aer curat, gratare si de timpul liber petrecut alaturi de familie si prieteni.

Gala Premiilor eCommerce va ureaza Sarbatori Pascale linistite, odihna fizica si sprituala si multe zambete in locul incruntarilor care ne macina zi de zi in incercarile de a fi tot mai performanti. Sunt cateva zile in care puteti sa va aduceti aminte, cu drag, de unde ati inceput, cum ati evoluat, unde ati ajuns si – mai ales – sa apreciati ce aveti acum langa voi!

Si pentru ca vorbim de relaxare si de lucruri pe care le-am facut de-a lungul timpului, daca nu ati aflat deja, iata si cum a pornit Gala Premiilor eCommerce intr-un interviu neprotocolar cu Andrei Radu, “mintea bolnava din spatele Galei”. :)

Sa aveti un Paste cat mai linistit, sa iubiti si sa fiti iubiti!