Ce urmeaza la GPeC 2012

Pe scurt:

  • in acest moment, toate magazinele online inscrise la GPeC 2012 au primit rapoartele de jurizare (daca, intr-un fel sau altul, mailul nu a ajuns la tine, contacteaza-ne si retransmitem)
  • magazinele care nu au participat la Intalnirile GPeC din 14-15 iunie 2012, au timp sa analizeze rapoartele si sa adreseze intrebari juratilor pana pe data de 29 iunie 2012
  • intervalul 18 iunie – 17 august 2012 este dedicat magazinelor online care, in urma raportului de jurizare si a discutiilor cu specialistii, isi pot imbunatati site-ul. Este, deci, etapa de aplicatii practice dedicata comerciantilor.
  • tot in acest interval, magazinele vor primi scriptul Voice of Customer prin care vor afla care sunt motivele de abandon ale cosului de cumparaturi direct de la utilizatorii lor
  • sfarsitul lunii august iti aduce Scoala de Vara GPeC – adica 1 saptamana de cursuri intensive de e-commerce direct aplicabile pe afacerea ta, networking si team building la munte, cu cei mai faini oameni din online!
  • dupa Scoala de Vara, are loc etapa finala de jurizare, iar la sfaristul lui octombrie ne vedem la Decernarea Premiilor GPeC 2012, editia a 7-a pentru a da, din nou, Cezarului ce-i al Cezarului!

PS: Chiar daca urmeaza perioada de concedii, te vom tine la curent referitor la scriptul Voice of Customer si te vom asista pentru implementarea lui. De asemenea, pornim cat de curand inscrierile la Scoala de Vara oferindu-ti detalii despre agenda, speakeri, teme dezbatute.

Intre timp, sa stii ca si noi vom mai evada la relaxare din cand in cand – asadar, daca vom vorbi la telefon si vei auzi valurile marii, sa nu ne porti pica :)

Totusi, e important sa stii ca intreg programul GPeC anuntat inca din aprilie (cand am pornit inscrierile) se respecta asa cum am promis. Calendarul evenimentului e accesibil aici.