Comunicat de presă: Packeta finalizează procesul de rebranding al sucursalei din România.

În data de 27 octombrie 2021 Packeta finalizează procesul de rebranding al sucursalei din România, Coletăria.ro preluând numele Packeta România, și estimează pentru 2021 un volum de peste 2,8 milioane de colete livrate, dublu față de 2020.

Odată cu finalizarea procesului de rebranding, Packeta România își asumă noi obiective de dezvoltare:

  • Extinderea serviciilor de livrare pe piețe noi din regiune;
  • Implementarea de noi servicii de livrare;
  • Dezvoltări tehnologice privind eficientizarea continuă a procesului de livrare și plată;
  • Creșterea capacității de procesare a coletelor prin investiții în noi spații de depozitare.

De la începutul anului, compania a obținut rezultate foarte bune în România, cu o creștere de 166% a cifrei de afaceri. Și numărul de puncte pick-up a crescut semnificativ, Packeta România având acum 420 de astfel de locații de unde clienții își pot ridica produsele comandate.

Finalizarea procesului de rebranding presupune și suplimentarea cu cel puțin 50% a bugetului de investiții pe plan local, Packeta România crescând, astfel, la 3 milioane de euro valoarea investițiilor alocată anului 2021 pentru piața locală.

Alexandr Jeleascov – CEO Packeta România

„Rebrandingul Coletăria.ro și preluarea numelui Packeta România oferă, în primul rând, garanția implementării standardului Packeta Group în România. Ne propunem să le oferim clienților români aceeași experiență de livrare la cele mai bune standarde, modalități multiple de livrare și servicii premium, specifice Packeta Group, cu care ne-am obișnuit toți clienții în cele 34 de țări în care livrăm”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Packeta România.

Packeta România estimează creșteri semnificative în următoare perioadă și pe segmentul livrărilor Cross Border, volumul livrărilor dublându-se de la începutul anului și până în prezent, față de aceeași perioadă a anului 2020, pe fondul creșterii comenzilor online, dar și a îmbunătățirii serviciilor de livrare, și a extinderii serviciilor de livrare în regiunea Balcanilor, și, mai nou, în Turcia și Israel.

La nivel de grup, Packeta își continuă creșterea. În primul semestru, numărul coletelor expediate a crescut cu 131%, la 33,6 milioane, iar cifra de afaceri a depășit 84,6 de milioane de euro, în creștere cu 138%.

Grupul Packeta a majorat, de asemenea, în prima jumătate a anului, și numărul punctelor proprii pick-up, acesta crescând la peste 8.000.

Totodată, în perioada 26 octombrie – 7 noiembrie, Packeta România oferă prețuri promoționale noilor clienți magazine online și antreprenori:

 


Despre Packeta România

Packeta România este o platformă digitală și logistică globală, membră a Packeta Group, prezentă pe piața din România încă din 2017. Compania are ca scop facilitarea procesului logistic pentru selleri și magazine online prin multiple servicii de livrare, fără a impune clienților finali locul și ora ridicării produselor. Acest lucru este posibil datorită unei rețele extinse de peste 8.000 mii de puncte pick-up proprii în rețeaua internațională a Packeta Group și alte 92.000 de puncte pick-up partenere în toată Europa. Până în prezent, grupul Packeta a transportat mai mult de 40 de milioane de colete, datorită colaborării cu peste 30.000 de magazine online și selleri. Magazinele online își pot expedia coletele nu numai la nivel național, ci și la nivel internațional, în toate cele 27 de țări din Uniunea Europeană, plus Marea Britanie, Ucraina, Federația Rusă, SUA, Elveția, Liechtenstein și Emiratele Arabe Unite.