Cursul de Marketing Online pentru Avansați organizat de DallesGO și GPeC începe în Octombrie 2017

Adăugat de pe 13 Septembrie 2017, 0 comentarii

După o ediție pilot de succes în această vară, DallesGO și GPeC dau startul cursurilor de toamnă cu o nouă ediție a Cursului de Marketing Online pentru Avansați. Timp de 12 săptămâni, cursanții vor discuta, dezbate și testa practic cele mai importante tehnici de marketing online alături de trainerul cursului – Raluca Radu (Co-Organizator GPeC, Country Manager ANSWEAR.ro și Owner al agenției de marketing online pentru e-commerce MTH Digital) – și trainerii invitați, dintre care îi amintim pe Liviu Taloi (care va aduce 2 sesiuni de Google Analytics pentru avansați) și Andrei Radu (care va discuta despre Usability și Optimizarea Conversiei pentru Landing Page-uri de succes), alături de alți traineri invitați ce vor fi anunțați pe parcurs, în funcție de nevoile cursanților stabilite alături de trainer.

Cursul de Marketing Online pentru Avansați organizat de DallesGO și GPeC are ca principale obiective gândirea de la A la Z a unei strategii de marketing online pentru un business care poate fi e-commerce sau orice tip de business de servicii B2C sau B2B. Pe lângă strategia de marketing online în sine și construirea acesteia, cursul va aborda Google Analytics, Google AdWords, SEO, Facebook Ads, strategia de comunicare în social media, content marketing și email marketing, exercițiile practice fiind la ordinea zilei pentru fiecare dintre temele abordate.

Cursul va începe la jumătatea lunii Octombrie 2017 și va dura până în Februarie 2018. Cursul va conține 12 ședințe și se va desfășura o dată pe săptămână, timp de 3 ore, afterwork, de la 18:30 până la 21:30. De-a lungul cursului, participanții vor parcurge toate canalele de marketing online timp de 36 de ore și vor avea ocazia să pună întrebări, să dezbată diverse tactici și să afle mai multe despre secretele din spatele strategiilor de marketing online de succes.

Înscrierile sunt în plină desfășurare, iar locurile sunt limitate! Cursul costă 3200 lei, achitabili în 2 rate, iar înscrierile se fac la telefon sau pe website-ul DallesGO.

Curs Marketing Online Avansati Raluca Radu DallesGO

Adauga comentariu

Adauga comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii