Different Angle, primul cluster de IT&C din Bucuresti

different-angle-clusterPrimul cluster ITC&C din Bucuresti, Different Angle, s-a lansat oficial si are ca misiunea promovarea inovatiei, educatiei si dezvoltarea IMM-urilor in sectorul IT&C pentru zona Bucuresti, Romania.

„Obiectevele clusterului constau in promovarea transferului de cunostinte intre mediul academic si cel privat, cresterea numarului de specialisi software intr-o piata cu cerere foarte mare, dar si crearea unor oportunitati de colaborare intre Different Angle si parteneri”, a declarat Marius Hanganu, Presedintele Clusterului Different Angle.

Clusterul isi doreste sa aduca in atentie si o tema prea putin discutata in Romania: Smart Cities, care presupune utilizarea tehnologiei digitale adaptate la nevoile reale ale locuitorilor unui oras.

Potrivit Hotnews.ro, Cluster-ul Different Angle reuneste peste 400 de angajati dintre care: 200 ingineri de software, 60 specialisti QA (Quality Assurance), peste 40 manageri de produs/proiect, 75 ingineri IT, 15 consultanti in fonduri europene, si 20 de traineri – competente tehnice (JAVA, baze de date, QA), management de proiect, programe de proiectare pentru arhitectura si ingineri, educatie informala (coaching profesional).

Gasiti mai multe detalii despre activitatea clusterului pe www.differentangle.ro.