Different Angle, primul cluster de IT&C din Bucuresti

Adăugat de pe 26 Martie 2015, 0 comentarii
Cuvinte cheie:

different-angle-clusterPrimul cluster ITC&C din Bucuresti, Different Angle, s-a lansat oficial si are ca misiunea promovarea inovatiei, educatiei si dezvoltarea IMM-urilor in sectorul IT&C pentru zona Bucuresti, Romania.

„Obiectevele clusterului constau in promovarea transferului de cunostinte intre mediul academic si cel privat, cresterea numarului de specialisi software intr-o piata cu cerere foarte mare, dar si crearea unor oportunitati de colaborare intre Different Angle si parteneri”, a declarat Marius Hanganu, Presedintele Clusterului Different Angle.

Clusterul isi doreste sa aduca in atentie si o tema prea putin discutata in Romania: Smart Cities, care presupune utilizarea tehnologiei digitale adaptate la nevoile reale ale locuitorilor unui oras.

Potrivit Hotnews.ro, Cluster-ul Different Angle reuneste peste 400 de angajati dintre care: 200 ingineri de software, 60 specialisti QA (Quality Assurance), peste 40 manageri de produs/proiect, 75 ingineri IT, 15 consultanti in fonduri europene, si 20 de traineri – competente tehnice (JAVA, baze de date, QA), management de proiect, programe de proiectare pentru arhitectura si ingineri, educatie informala (coaching profesional).

Gasiti mai multe detalii despre activitatea clusterului pe www.differentangle.ro.

Adauga comentariu

Adauga comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii