Din ce in ce mai multe magazine online romanesti se extind catre mobile – Dan Bulucea (Google Romania)

Adăugat de pe 19 Decembrie 2014, 1 comentariu

dan bulucea googleDan Bulucea (Country Manager Google Romania) ne-a fost alaturi si in acest an la GPeC 2014 si a stat de vorba cu Sabina Cornovac-Mihaila despre piata de mobile commerce din Romania si despre ce lipseste campaniilor de marketing online in cazul magazinelor romanesti. Conform lui Dan Bulucea, piata de m-commerce din Romania este avansata comparativ cu alte tari din regiune si din ce in ce mai multe magazine romanesti trec catre mobile pentru a interactiona cu clientii. Important pentru marketingul magazinelor online romanesti ar fi ca acestea sa se orienteze catre campanii de marketing inteligent din al caror mix sa nu lipseasca niciun mediu in care se poate regasi clientul acestora.

GPeC 27 Noiembrie 2014 a reunit peste 700 de participanti din industria romaneasca de e-commerce si a premiat performanta in comertul electronic autohton. Potrivit organizatorilor, acestia pregatesc deja conceptul noii editii GPeC 2015 care marcheaza 10 ani de traditie in piata romaneasca de comert electronic. Primul eveniment major de anul viitor este GPeC Summit care va avea loc pe 11-12-13 Mai, in Bucuresti si il are ca invitat special pe Neil Patel (Co-Founder CrazyEgg, HelloBar and KISSmetrics)

1 comentariu

cristi 22/12/2014 ora 10:37

Asa este. Adica cred ca, eu daca as intra intr-un magazin de electronice m-as uita nu numai la telefoane,ci si la mai multe alte aparate.

Adauga comentariu

Adauga comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii