ecomTEAM 2018: teambuilding-ul industriei de e-commerce!

Conferinta ecomTEAM Maximizing eCommerce are loc anul acesta pe 28 & 29 martie și aduce informații practice și multe oportunități de networking. Brașovul va găzdui pentru două zile întreaga industrie de e-commerce: magazine online, furnizori de servicii, specialiști în logistică, oameni de marketing și producători relevanți. Dacă vrei să participi la workshop-uri interactive, prezentări de top, să analizezi studii de caz și să te conectezi cu participanții, mai sunt încă bilete disponibile aici.

ecomTEAM

6 workshop-uri practice ca să îți atingi obiectivele mai ușor anul acesta

Pe 28 martie ai posibilitatea de a participa la trei module practice susținute de specialiști de top care vin cu studii și informații de impact pentru cei care au activitate pe piața de e-commerce. Vei descoperi soluții cu aplicabilitate imediată: de la cum schimbă creșterea mobilului industria și afacerile în e-commerce, până la ultimele tehnologii, strategii de business și aspecte legale de care orice magazin online ar trebui să țină cont.

Pe 29 martie ar fi bine să ai un pix la îndemână pentru că va fi cazul să iei notițe. Organizatorii au pregătit șase workshop-uri gândite pe nivele diferite de cunoștințe, susținute de specialiști cu experiență practică pe piețe internaționale. Workshop-urile de instrumente și strategii de performance marketing pentru e-commerce, conversii pentru magazinele online și cel despre rezolvarea problemelor sunt deja sold out, dar dacă te grăbești, mai poți prinde un loc la workshop-urile despre SEO (avansați), instrumente de analytics pentru e-commerce (avansați) și cel de analytics pentru a-ți crește vânzările.

Programul complet al conferinței îl găsești online, pe website-ul evenimentului.

Ce vrem să mai adăugăm: pe scenă vor urca specialiști de top și, ca să îți trezim puțin curiozitatea, îți spunem că printre ei se numără Elisabeta Moraru (Country Business Development Manager @ Google Romania), Bogdan Zaharia (Fondator @ isquared), Cristian Ignat (Chief Canopyst @ Canopy), Andrei Dumitrascu (CEO @ Breslo), Adrian Mihai (Managing Partner @ FAN Courier). Și pentru că lista este lungă, te invităm să vezi cu cine te poți conecta la eveniment consultând lista cu toții speakerii care vor urca pe scenă.

1+1 gratuit pana joi, 22 martie si ultimele locuri la workshop-uri!

Dacă vrei să înveți în echipă, să mai iei un coleg/un prieten cu tine sau pur și simplu să ai pe cineva alături cu care să faci schimb de notițe, până joi, 22 martie, poți lua două bilete la preț de unul. Ar fi bine să te grăbești, totuși, pentru că sunt puse la bătaie ultimele locuri la workhsop-uri și aceasta este ultima promoție înainte de eveniment.

Ne vedem la Brașov! Save the date!