eMAG lansează serviciul premium eMAG Genius – un abonament VIP cu multiple facilități pentru clienți

serviciul emag genius

eMAG a anunțat oficial lansarea serviciului eMAG Genius – un abonament premium în valoare de 99 lei/an care asigură o serie de facilități clienților acestui serviciu:

  • Transport gratuit pentru comenzile livrate la easybox, showroom, dar și prin curier (în cazul livrării prin curier, valoarea minimă a comenzii trebuie să fie de 100 de lei, în timp ce la easybox sau showroom nu există o valoare minimă)
  • Livrare cu prioritate Next Day Delivery pentru comenzile livrate prin curier (potrivit studiilor pe care le-am derulat împreună cu iSense Solutions în ultimii 3 ani, tot mai mulți consumatori își doresc livrare rapidă, în 24 de ore de la plasarea comenzii). În plus, pentru București chiar și comenzile plasate sâmbătă noaptea, se livrează duminică a doua zi.
  • Prelungirea perioadei de retur la 60 de zile (30 de zile standard + alte 30 de zile pentru abonații eMAG Genius)

Potrivit eMAG, beneficiile serviciului sunt valabile timp de 1 an de la achiziția abonamentului pentru un număr nelimitat de comenzi și pentru produsele care sunt marcate cu Genius pe site-ul comerciantului.

Serviciul este încă la început de drum, drept urmare este disponibil momentan doar pentru 5 localități, respectiv: București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, dar și în localitățile limitrofe acestora. Potrivit reprezentanților eMAG, aria de acoperire a serviciului urmează să fie extinsă în curând.

„Probabil acesta este cel mai important serviciu lansat până acum de eMAG, reușim astfel să salvăm clienților timp și bani” – spune Iulian Stanciu, CEO eMAG.