European Digital Commerce – un eveniment pentru jucătorii din Retail și eCommerce

European Digital Commerce, powered by VTEX, reunește principalii jucători din retail și cei mai importanți jucători din industria de e-commerce în data de 9 Decembrie 2020, începând cu ora 9:30.

Evenimentul aduce în discuție – într-un mediu interactiv – principalele provocări ale omnichannel-ului în perioada de pandemie, care au fost strategiile de succes în adaptarea la noile realități din piață și care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să țină cont antreprenorii dornici să facă pasul în online. Discuțiile vor fi axate pe sfaturi practice, date concrete și informații relevante.

Participanții care se înregistrează la European Digital Commerce au oportunitatea de a adresa întrebări speakerilor în timpul evenimentului, de a interacționa și a face schimb de cărți de vizită virtuale cu ceilalți participanți în zona expo a platformei pusă la dispoziție de Virtual IC Events. De asemenea, în zona de Learning & Downloads platforma mai oferă accesul la resursele valoroase (prezentări, studii de caz etc.) puse la dispoziție de VTEX și speakerii de top din eveniment.

Printre speakerii confirmați se numără: Robert Berza, General Manager Fashion Days Group, Florin Filote, Vicepresident Marketplace eMAG, Elisabeta Moraru, Country Manager Google Romania, Elena Gheorghe Country Manager PayU Romania, Daniel Mischie, CEO City Grill, Sergiu Chircă, CEO Elefant.ro, Cristian Găvan, Owner MAM Bricolaj, Mircea Stan, Co-Founder & CEO Postis și Cristi Movilă, Growth Leader – Eastern Europe VTEX.

Programul conferinței poate fi consultat pe pagina evenimentului.

Participarea este GRATUITĂ prin înscrierea pe platforma evenimentului, unde puteți avea acces la zonele de expo, networking sau resurse.

European Digital Commerce este un eveniment organizat de Wall-Street.ro în parteneriat cu VTEX.