Gabriela Bejan este din nou reporterul oficial la GPeC Summit

Ne face plăcere să vă anunțăm că și în acest an Gabriela Bejan va lua pulsul e-commerce-ului la GPeC Summit. În colțul video de la Crystal Palace Ballrooms, ea va realiza interviuri video și ne va ține la curent cu piața de comerț electronic românesc și străin, timp de două zile, în 15 și 16 noiembrie.

gabriela-bejanPasionată de comunicare și, în general, de oameni, Gabriela Bejan se ocupă de PR & marketing pentru How to Web Conference și TechHub Bucharest. A început că voluntar în asociații studențești, a construit una dintre cele mai active comunități de programatori din București, Softbinator, și astăzi lucrează cu și alături de startup-urile în tehnologie.

Are, de asemenea, experiență în radio, absolvind Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. Timpul liber și-l ocupă cu o altă pasiune de-ale sale: intervievează oameni și profesioniștii din diverse domenii pentru a le afla poveștile sau experiențele de business. Anul acesta, păstrează tradiția și este din nou reporterul oficial la GPeC Summit.